GHINION! Cei de la Construcții SA Sibiu nu pot să înceapă...

GHINION! Cei de la Construcții SA Sibiu nu pot să înceapă lucrările la terminalul de pasageri al Aeroportului …au fost contestați!!

0 211

Conducerea CJ Brașov au informat că procedura de achiziţie publică prin licitaţie deschisă pentru realizarea obiectivului „Aeroportul Internaţional Brașov-Ghimbav Etapa a III-a – Proiectare și Execuție Lucrări de Construcții și Instalații Obiectul Terminal de Pasageri”, a fost contestată.

O contestație care costă …220.000 lei
În data de 23 mai, la expirarea termenului legal de contestații, Asocierea BOG’ART SRL – SC UTI Grup SA – SC UTI Facility Management SA, clasată pe locul doi, a transmis o contestație la sediul Consiliului Județean Brașov și la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC).
În document se precizează faptul că firma a depus la CNSC cauțiunea prevăzută de lege privind remediile și căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziție publică, în valoare de 220.000 lei.
Potrivit informațiilor disponibile pe site-ul CNSC, o zi mai târziu a fost depusă o contestație și din partea ocupantei locului al treilea, firma KESZ Construcţii România SRL din Cluj-Napoca, această
contestație nefiind primită și la Consiliul Județean.
Conform normativelor în vigoare, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor are la dispoziție 15 de zile de la primirea documentației pentru analiza acesteia, termen care poate fi prelungit în cazuri temeinic justificate.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.