Simona Halep s-a calificat în turul doi la Madrid; același lucru au...

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Madrid; același lucru au realizat și alte două jucătoare din România : Sorana Cârstea și Mihaela Buzărnescu!

0 141

 Victorii pe linie pentru jucătoarele din Romania duminică la turneul WTA de la Madrid. Simona Halep, Sorana Cârstea și Mihaela Buzărnescu s-au calificat în turul doi al competiției din capitala Spaniei. Halep a trecut în două seturi de Margerita Gasparyan, 6-0, 6-4, după primul set fără istoric și al doilea set mai echilibrat, în care Halep a avut unele fluctuații în joc. Cum totul este bine când se termină cu bine, Simona merge mai departe, într-un turneu preferat, chiar dacă acum a tras și un semnal de alarmă, privind pregătirea ei fizică…

La rândul ei, Cârstea a invins-o spectaculos in trei seturi pe Medison Keys (3-6, 6-4, 6-1), furnizând o surpriză  iar Buzărnescu a avut o misiune ușoară în fața Aljei Tomljanovic de care a trecut în minim de seturi (6-3, 6-2).

Au părăsit deja turneul din capitala Spaniei, nume importante, precum E. Svitolina, G. Muguruza sau L. Tsurenko.

Turneul de la Madrid este patronat de Ion Țiriac dubla cea de a 18- a ediție are premii in valoare de 7 milioane de euro.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.