Handbal : Mare surpriză la Buzău, unde echipa locală a învins titrata...

Handbal : Mare surpriză la Buzău, unde echipa locală a învins titrata CSM București!

0 134

În etapa a 24-a a Ligii Naționale de handbal feminin, CSM București a suferit o înfrângere jenantă pentru statutul ei, echivalentă cu pierderea campionatului! Echipa multiplă campioană a pierdut la Buzău, în fața unei formații care îi pusese probleme serioase și în turul campionatului, în Capitală. Gloria a învins CSM Bucureşti cu 29-21 (18-9) și a furnizat cea mai mare surpriză a campionatului, concomitent cu direcționarea titlului de campioană spre Rm. Vâlcea! Mai ales că Vâlcea a câştigat cu 27-17 pe terenul echipei U Cluj. Practic, trupa lui Florentin Pera mai are acum nevoie de trei puncte în următoarele două etape, lucru ușor de îndeplinit, chiar în etapa următoare, pe teren propriu, când SCM Rm. Vâlcea va primi vizita echipei CSM Slatina.

De remarcat că jucătoarele CSM-ului sunt afectate de ratarea sezonului european dar și de faptul că trec printr-o perioadă mai puțin fastă, inclusiv datorită neîncasării salariilor în ultimele trei luni.

Tot în antepenultima rundă a campionatului, Corona Brașov va juca duminică, de la ora 18,00, acasă, cu Minaur Baia Mare. Echipa Brașovului are neapărat nevoie de victorie, pentru a mai spera la un loc în ediția viitoare a cupelor europene.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.