Baschet : Olimpia CSU Brașov se va duela cu ICIM Arad, pentru...

Baschet : Olimpia CSU Brașov se va duela cu ICIM Arad, pentru ,,bronzul”campionatului

1 193

Baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov au pierdut disputa cu CSM Satu Mare, din cadrul semifinalelor Ligii Nationale. Scorul general a fost 3-0 pentru Satu Mare, așa încât meciul patru al semifinalei, programat pentru joi, nu se va mai disputa. 

Echipa Brașovului va susține totuși finala mica a campionatului, meciul pentru medaliile de bronz, în compania FCC ICIM Arad, care, la rândul ei, a pierdut în semifinale, contra echipei campioane en titre și, totodată, favoritei la titlu și în acest sezon, Sepsi Sf. Gheorghe.

Disputa brașovencelor contra echipei din Arad se vor disputa după sistemul ,,cel mai bun din trei partide”, după următorul program:

10 mai, Brașov: Olimpia CSU Brașov – FCC ICIM Arad  

14 mai, Arad : FCC ICIM Arad – Olimpia CSU Brașov

17 mai, Brașov : Olimpia CSU Brașov – FCC ICIM Arad – daca este necesar

În altă ordine de idei, în perioada 1-5 Mai 2019, se desfășoară la Buziaș turneul final U15 la baschet feminin. Sunt 2 grupe de cate 4 echipe, primele 2 echipe din grupe se califică în semifinalele competiției. Echipa CSU Brașov participă la turneul final având următorul program :

1 mai – CSU Brașov – CSM VSKC Miercurea Ciuc

2 mai – CSU Brașov – LT Lucian Blaga Reghin

3 mai – CSU Brașov – LT Nagy Mozes Tg. Secuiesc

4 mai – Semifinale

5 mai – Finale

D.D.

COMENTARII

  1. Wow,ce chestie tare …la cât „cheltuie” clanul Calancea…e o „mare performanta”…. fără nici o jucătoare din Bv… păi cum să plimbi banii….paraindarat se cheamă că este… despre băieții de la CSU Bv… nici un comentariu….au luat locul 4 pe țară…cui susținere de rahat turcesc… evident,din partea clubului….iar,cei de la U18 joacă la finele acestei săptămâni turneul final B… locurile 7-12… din 27 de echipe…. și cu aceeași susținere din partea clubului ca și la U20…halal interes pentru baschetul masculin brașovean… s-au pierdut an de an adevărate valori… frații Calancea să trăiască!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.