Nebunia securistă – ascultarea celor 6 milioane de români în perioada...

Nebunia securistă – ascultarea celor 6 milioane de români în perioada 2004-2016 ne-a costat 141 miliarde euro!!!

0 208

Puțini români pot înțelege paranoia securistoidă care s-a revărsat peste noi în cel mai nenorocit și mai păgubos regim (Băsescu) din perioada modernă a țării. Și cele mai perverse previziuni nu au putut anticipa o astfel de evoluție care întrece și cel mai trist deceniu din epoca Ceaușescu. Practic, așa cum de altfel s-a recunoscut de la cel mai înalt nivel, statul a fost controlat de o structură mafiotă.

Claudiu Manda, președintele Comisiei de control a activității SRI, a afirmat că Parchetele și SRI au interceptat 6 milioane de români în perioada 2005-2016. Aceste interceptări au costat 141 de miliarde de euro, ceea ce ar însemna o sumă mai mare chiar decât prejudiciile acuzate în dosare de parchete și SRI.

„Totalul acestor acte de autorizare și supraveghere în 2005-2016 înseamnă 311.000 de mandate. În contextul în care pe un mandat de supraveghere putem să ne gândim că vorbim de o medie de 20 de persoane sau posturi interceptate, putem să gândim că au fost mai mult de 6 milioane de persoane interceptate”, afirmă Claudiu Manda, potrivit luju.ro.

Un calcul făcut de ziariștii de la Lumea Justiției arată că un minut de interceptare telefonică ar costa 2,57 de lei, ceea ce însemnă că pentru o zi costurile se ridică la suma de 780 de euro. În cazul filajului costurile sunt și mai mari, adică, 7.536 de lei pentru o zi

https://www.activenews.ro/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.