Refugiaţii musulmani – paradoxuri?

Refugiaţii musulmani – paradoxuri?

0 583

De, asta e lumea acestui secol. Dar ceva, ceva nu se îmbuca, prea pare dirijat, prea seamănă a se desfăşura oarecum la comanda cuiva. În Siria se împusca unii pe alţii de vreo 3–4 ani. În Egipt şi Libia la fel. De Afganistan sau Irak ce să mai vorbim… Viaţa grea, mii de morţi, foamete, boli, vai de mămicuţa lor! Dar au rezistat, poate au sperat în ceva …
Deodată însă, în vara asta plină de caniculă, se hotărăsc oamenii ăştia, zeci şi sute de mii, că ajunge! S-au decis să-şi ia nevasta/nevestele, copiii şi, după caz, soacrele şi să plece spre Germania! Aşa, brusc şi dintr-odată! Dar de ce? De ce toţi la un semnal?
Când au zis ăştia de la TV că destinaţiile principale sunt Germania şi Olanda m-am liniştit! Bine că nu s-au decis pentru Segarcea sau Izvoru–Crişului! Dar, după aceea, a început mintea mea în gândul ei să-şi pună întrebări.
Cu ce bani? Spunea o jurnalistă informată că, în medie, costă cam 2000 de dolari depersoană această aventură… drum, călăuze, etc. La o familie de-a lor, cu 4–5 copii, măcar un 8.000 de dolari, dacă nu chiar 10.000… să aibă şi de buzunar, o apă, un pachet de ţigări pe drum, tot trebuie. De unde face rost un necăjit care n-are nici măcar după ce bea apa de banii ăştia? Dar 25.000 de necăjiţi deodată!? Cică şi-au vândut toată agoniseala… Care agoniseala!? Şi-au vândut şi maşinile şi casele de vacanţa? Dacă vindea unul poate găsea un şmecher cu bani şi interes să i-o cumpere dar când vând deodată 15 – 20.000 cine cumpăra!? De unde are ăla şmecheru’ atâta amar de dolari!? Şi cu atâtea sute şi mii de „agoniseli” ce va face? Că doar nu le-a cumpărat doar aşa, din dorinţa de a ajuta pe unu’ amărât!REFUGIATI  TABARA
Am încercat o glumă cu un prieten. Şi-a vândut cămila. OK! Hai să vedem care a fost şeptelu’ de cămile la începutul lui 2015!
Dar cetăţenii din statele europene, de tranzit sau ca destinaţie finală, ce vină au? Analiştii „lu’ peşte” zic că aşa e bine, din solidaritate umană, aşa e în democraţie, „human rights”, credinţa în Dumnezeu… OK!
În primul rând m-a pus pe făcut nişte calcule o ştire… oficialităţile din Germania ar fi estimat că, până la sfârşitul anului, în aceasta ţara vor ajunge aproape 800.000 de imigranţi. Aoleu! Adică cetăţeanul neamţ trebuie să cumpere şi să pună la bătaie ZILNIC 800.000 de franzele, 800.000 de sticle de apă, tot atâtea borcane de iaurt şi la fel cutii de pateu (numai de pasăre că de porc…)? Da’ pentru ce? Şi pe banii cui?
Să zicem că au greşit ăia de la statistică… vor ajunge doar jumătate… şi tot e ceva! Vai de fundul lor!
Spunea un oficial de-al nostru astăzi, la TV, când prezenta un centru de primire pregătit la Giurgiu, că fiecare refugiat primeşte, după legea în vigoare în patria noastră, 595 lei/luna. Bun! Dar pentru un român de rând care este, tot după lege, venitul minim garantat? Întrebai şi eu…
Distracţia va fi mai încolo, eu aşa cred. Adică mai prin octombrie, noiembrie, după ce începe anul şcolar în Europa. Atunci să vezi câteva zeci de mii de refugiaţi care vor ocupa pieţele marilor oraşe din diferite ţări cum încep să se agite, să bată cu petu-n asfalt şi să ceară… „vrem şcoli în limba arabă pentru copiii noştri (câţi sunt în Berlin? 40.000! Wow!); vrem acces la spitale şi alte farmacii în limba arabă, vrem acces la administraţia publică locală (primărie, poliţie, tribunal) în limba arabă, vrem afişaj stradal în zona unde locuim şi în limba noastră! Vrem acces la moschei pentru păstrarea credinţei şi creşterea copiilor după tradiţia noastră… măcar o moschee la 1.000 de cetăţeni. În cartierele unde stăm noi să nu se mai comercializeze carne de porc.” Ura! Bravo! Eu unul aşa aş face!
Apropo de „human rights”… Nu am văzut (sau nu am fost eu atent) pe inventatorii acestei expresii şi apărătorii universului în domeniu sa zică: „Mai fraţi europeni, am văzut că aveţi mari probleme cu acest exod masiv, de sute de mii de oameni obligaţi să-şi părăsească… care au drepturi şi ei… hai să vă ajutăm. Daţi-ne şi nouă 2–300.000 de cetăţeni amărâţi, îi ducem în Minesota, Alabama şi Carolina de Nord şi le asigurăm toate cele necesare…”Cargourile cu refugiaţi islamici
Alte întrebări… Are plecarea asta masivă şi săritoare-n ochi vreo legătură cu ăia care au planificat, organizat şi coordonat „primăvara arabă” şi după aceea au lăsat-o aşa? Sau cu cei care au planificat apariţia Statului Islamic şi, din când în când, îl mai şi finanţează? Dacă te uiţi la detaşamentele lor de pe „youtube” zici că au dotarea unui regiment mecanizat! Pe ce bani? Sau şi-au vândut şi aia cămilele?!
Are vreo legătură cu faptul că, în Europa, Germania, Ungaria, chiar și Cehia, au puternice legături economico – financiare „de afaceri” cu Rusia? Sau are o legătură cu aplicaţia navală (şi pe apă!) care tocmai s-a încheiat săptămâna trecută, cu succes, în Marea Chinei, activitate la care au participat în parteneriat şi împreună nave militare din flota rusă şi cea chineză?
Chiar zilele astea recitesc, poate pentru a treia oară, „Marea tablă de sah” a lui Zbigniew Brzezinski (îi scrisei numele literă cu literă că altfel nu merge). Omul ăsta ştie ce zice! Părerea mea! Spune undeva la început „cine controlează Eurasia stăpâneşte lumea”. Asta să fie? Ceva intenţii ale europenilor de pas… ca la poker?
Poate cineva a constatat că politica, pe acest mare continent, nu mai merge cum mergea şi s-a gândit să dea ceva de ros… pentru a avea şi noi o preocupare.
În rest… asta e!

Tot mai multe semnale de alarma, ca si cum toate aceste fenomene s-au ivit intro clipa, acum, de cand cu valul de refugiati!
Aseara, la TV, a fost anuntata cifra de 7.000 refugiati care sa ajunga in Romania.
O fi mult?
O fi de bine?
Ce darnic este Occidentul cu noi!!!ARMATA-UNGARĂ vs REFUGIATI

EXTREM DE GRAV SI APROAPE DE NECREZUT: TERITORII SCOASE DE SUB AUTORITATEA STATULUI… IN FRANTA, ANGLIA ETC.
Ocupaţie fără tancuri şi soldaţi, numai prin imigranți.
Încet, dar sigur, Europa este ocupată de musulmani.
Nu știu dacă ati observat, în emisiunile propagandistice date pe micile ecrane, majoritatea covârșitoare a imigranților este formată din bărbați.
Oare dacă este așa de rău acolo de unde vin ei, cum se descurcă femeile cu războiul și cu viața grea? Și de ce sunt lăsate pradă teroriștilor?
Islamiştii intensifică crearea zonelor interzise ne-musulmanilor în oraşele Europei.
Cea mai mare parte a acestor «zone interzise funcţionează ca nişte micro-state guvernate de Sharia.
Autorităţile ţărilor gazdă au pierdut, se pare, controlul acestor cartiere unde, în majoritatea cazurilor, serviciile publice – adică poliţia, pompierii şi serviciul de ambulanţă – nu mai au acces.
«Zonele interzise» sunt rezultatul deceniilor de politică „multiculturală”, care i-a încurajat pe musulmani să creeze societăti paralele şi să trăiască într-o auto-segregare, mai degrabă decât să se integreze în ţările gazdă europene.
În Marea Britanie, de exemplu, gruparea musulmană «Musulmanii contra cruciadelor» a lansat o campanie pentru transformarea a 12 oraşe engleze – incluzând şi ceea ce ei numesc Londonistan – în state islamice independente.
Aceste aşa-zise emirate islamice funcţionează ca nişte enclave autonome, supuse Sharia şi în afara legilor britanice.
Acest «Proiect al Emiratelor Islamice» enumeră oraşele Birmingham, Bradford, Derby, Dewsbury, Leeds, Leicester, Liverpool, Luton, Manchester, Sheffield, cât şi Waltham Forest în nord-estul Londrei şi Tower Hamlets în est, ca teritorii pe cale sa fie supuse în întregime legii islamice Sharia.
În cartierul londonez Tower Hamlets (numit şi Republica Islamică Tower Hamlets), predicatorii musulmani, porecliţi şi Talibanii din Tower Hamlets, ameninţă regulat cu moartea, femeile care nu poartă vălul islamic.
Străzile învecinate sunt împânzite cu afişe care te avertizează:
«Intraţi într-o zonă controlată de SHARIA; aici se aplică legea islamică!».CORAN c
Toate reclamele publicitare care sunt considerate ofensatoare pentru musulmani sunt vandalizate sistematic sau acoperite cu spray negru.
În Luton, în cartierul Bury Park, musulmanii sunt acuzaţi de a pune în practică o adevărată «epurare etnică», hărţuindu-i pe ne-musulmani, până când aceştia cedează şi se mută în altă parte.
În West Midlands, doi predicatori creştini au fost acuzaţi de «incitare la ură» pentru că distribuiau evanghelii într-o zonă predominat musulmană din Birmingham.
În Leytonstone, la est de Londra, extremistul musulman Abu Izzadin i-a urlat în față fostului ministru M. John Reed: «Cum ai îndrăznit să vii într-o zonă musulmană».
În Franţa, sectoare mari din cartierele musulmane sunt considerate ca «Zone Interzise» de poliţia franceză.
Recent au fost delimitate 751 de «Zones urbaines sensibles», sau ZUS, cum mai sunt numite printr-un eufemism.
O listă completă a acestor ZUS se gaseşte pe un site oficial al guvernului francez, cu hărţi din satelit şi o demarcare precisă a străzilor.
Se estimează că cinci milioane de musulmani trăiesc în aceste „zone urbane sensibile”, zone în care statul francez nu-şi mai exercită controlul! ( de două ori mai mulți ca în SUA)
Imigranţii musulmani au preluat controlul unor părţi din Franţa.
La Paris şi în alte oraşe franceze cu o numeroasă populaţie musulmană, ca Lyon, Marseille şi Toulouse, mii şi mii de musulmani închid străzile (oprind astfel activităţile comerciale şi traficul pietonal şi auto) pentru a-şi ţine rugăciunea de vineri.
Anumite moschei îşi folosesc staţiile de amplificare pentru a-şi difuza predicile şi rugăciunile.
Acest spectacol săptămânal, numit şiprovoacă derută şi mânie în rândul populaţiei.
În ciuda nenumaratelor plângeri, autorităţile locale refuză să intervină deoarece se tem să nu provoace revolte ale musulmanilor.
Oare cum dracu’ tocmai acum a izbucnit și la noi scandalul cu marea moschee de la București? Bruxelles, capitala Belgiei, este deja în proporţie de 20%, musulmană.
Multe cartiere locuite de musulmani au devenit zone interzise poliţiştilor, aceştia fiind frecvent atacaţi atunci când pătrund în ele.MINARET
În districtul Kuregem din Bruxelles, care seamănă adesea cu o zonă de război urban, poliţia patrulează cartierul în doua tanchete blindate: una pentru transportul echipei de poliţişti şi cea de-a doua, pentru escorta celei dintâi.
În alt cartier bruxellez, Molenbek, poliţiştii au primit ordin de a nu bea cafea sau a mânca sandwich-uri în public în timpul Ramadanului.
În Germania, Bernhardt Witthaut, comisar de poliţie, a declarat la 1 august ziarului Der Westen că imigranţii musulmani sunt în curs să impună zone interzise în numeroase oraşe germane, cu o viteză alarmantă.
Ziaristul l-a intrebat pe B. Witthaut: «Există zone urbane, de exemplu în Ruhr, unde cartiere întregi sunt zone interzise, iar poliţia nu mai poate asigura securitatea?»
Domnul Witthaut a răspuns: «Toţi comisarii de poliţie şi ministrul de interne vor nega această realitate, dar este evident că noi ştim foarte bine unde ne putem deplasa cu o simplă maşină de poliţie şi unde este nevoie de un transportor blindat de trupe. Adevărul este că, colegii noştri nu se mai pot deplasa în echipe de doi, fără a deveni, ei înşişi, victimile unei crime. Şi ceea ce este mai grav: în aceste zone, autorii crimelor nu sunt nici măcar inculpaţi! Sînt lăsaţi „de capul lor”. Ar trebui, cu adevărat un caz foarte grav, pentru ca noi, poliţiştii, să fim auziţi. Puterea Statului este total absentă de pe această scenă!».
În Italia, musulmanii au preluat controlul Pieţei Veneţia din Roma pentru rugăciunile de stradă.
La Bologna, musulmanii au ameninţat în repetate rânduri că aruncă în aer catedrala San Pietronio care conţine o frescă veche de şase secole inspirată din Infernul lui Dante, care înfăţişează un Mahomed torturat de diavolii Infernului.
În Olanda, un tribunal olandez a cerut guvernului să publice o listă incorectă politic, a celor 40 de zone interzise din ţară.
Cele mai problematice cinci cartiere musulmane sunt la Amsterdam, Rotterdam şi Utrecht.
Cartierul Kolenkit din Amsterdam este problema numărul unu a ţării.
În sfârşit trei districte periculoase sunt Pendrecht, Het Oude Noorden şi Bloemhof în Rotterdam. Cartierul Ondiep din Utrecht ocupă poziţia a cincea, urmat de Rivierenwijk (Deventer), Spangen(Rotterdam), Oude Westen (Rotterdam), Heechterp/Schieringen (Leeuwarden) şi Noord-Oost (Maastricht).
În Suedia, care are cea mai generoasă lege a imigrării din Europa, largi teritorii în sudul oraşului Malmo, care are mai mult de 25% musulmani, sunt zone interzise ne-musulmanilor.
Pompierii şi ambulanţele refuză să intre în cartiere musulmane ca Rosengard, fără o escortă puternică a poliţiei.Statul Islamic h exp
Şomajul în rândul bărbaţilor în Rosengard depăşeşte 80%! Când pompierii au încercat să stingă un incendiu declanşat la moscheea principală din Malmo, au fost atacaţi cu pietre.
În oraşul suedez Goteborg, tinerii musulmani au atacat cu cocktailuri Molotov maşinile poliţiei.
În cartierul Angered, peste 15 maşini ale poliţiei au fost distruse, tinerii musulmani folosind lasere pentru a-i orbi pe poliţişti.
În cartierul Backa din Goteborg tinerii au atacat cu pietre maşinile poliţiei, poliţia având dificultăţi în a stopa atacurile declanşate contra ambulanţelor şi pompierilor în diferite cartiere ale oraşului.
Potrivit imamului Adly Abu Hajar din Malmo: «Suedia este cel mai bun stat islamic din lume».”
Comentariile sunt de prisos.
Nu şi reflecţiile.

PS Și ar mai fi ceva.
Drumul costa bani, de unde provin acesti bani?
Dacă acolo de unde vin ei este război și nu mai au ce munci și abia se mai poate trăi, de unde provin banii?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.