Scandări isteroide la Miercurea Ciuc! „Maghiarii …vă gonesc / Din Ținutul...

Scandări isteroide la Miercurea Ciuc! „Maghiarii …vă gonesc / Din Ținutul Secuiesc!”

0 149
De ce au strigat Fani maghiarii: Ţiganii! Ţiganii!
Meciul din optimile Cupei Româniai, dintre Csikszereda şi Dinamo, terminat cu eliminarea câinilor, a prilejuit şi „momente antiromanesti” tulburatoare,de necrezut pe un stadion din Romania!
Dar oare, mai eram in Romania?
Furia animalică a fanilor a fost de neimaginat! Ce au păţit jucătorii lui Dinamo? Umilința ca fotbalisti? e treaba lor de căcăcioși !
Dar e treaba Parlamentului sa constate ca UDMR a cultivat o ura imensa antiromaneasca, în zonele „specifice” din Ardeal!!

Suporterii lui Csikszereda s-au dezlănţuit de la inceput şi au lansat valuri de scandări rasiste, cât şi urlete isteroide pro-Ungaria.
Chiar în momentul în care arbitrul a întrerupt „petrecerea huliganica a ciucanilor” şi a plasat din nou mingea la punctul cu var, suporterii prezenţi în tribunele stadionului din Miercurea Ciuc au început să scandeze  iar: „ţiganilor, ţiganilor/afara din Ardeal!”.
Scandările rasiste au fost amplificate imediate de cele pro-Ungaria. „Ria-Ria, Ungaria”!! răsuna pe stadionul din Miercurea Ciuc
image.png
In momentul în care belgianul Delorge a ratat, din nou, lovitura de pedeapsă şi a promovat-o pe Csikszereda în sferturile de finală ale Cupei Românieia urmat isteria:
„Maghiarii … va gonesc/Din Tinutul Secuiesc!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.