Încă o breșa în servicii! Dimensiunea STATULUI CRIMINAL ȘI MAFIOT!

Încă o breșa în servicii! Dimensiunea STATULUI CRIMINAL ȘI MAFIOT!

0 525

n 1997, în plin embargou aplicat de NATO sîrbilor, Directorul SRI Prahova CORNELIU PĂLTÂNEA a organizat un grup criminal prin care de la Rafinăria ASTRA PLOIEȘTI (prima din lume avea sediul la Câmpina) se furau ziua în amiaza mare, cisterne cu benzină și motorină.
Aceste cisterne mergeau către malul românesc al DUNĂRII (Zona Șimian-Orșova) unde era schimbată pe METRI CUBI DE MĂRCI GERMANE.
Acele tiruri cu valută nu au mers la bugetul de stat ci în buzunare private!
Azi aflăm că 12 ofițeri SRI au constituit un grup criminal foarte bine organizat și au falsificat niște probe în niște dosare penale.
https://evz.ro/probleme-pentru-sri-brasov-12-ofiteri-vor-fi…
Acestea sunt dimensiunile STATULUI CRIMINAL ȘI MAFIOT!
Acesti indivizi nu sunt fenomene izolate!
Toate instituțiile de forță existente în colonia ROMÂNIA au două obiective:
1) COLECTAREA DE TAXE ȘI IMPOZITE pentru a rambursa CREDITE ACCESATE ILEGAL ȘI IMORAL ÎN NUMELE POPORULUI ROMÂN.
Cine nu se supune merge la pușcărie și de multe ori chiar moare acolo!
2) MENȚINEREA CU ORICE COST ȘI ORICE PREȚ A ACESTEI STĂRI DE FAPT!
De aceea, speranța că „se vor îmbunătăți lucrurile” și că „va fi mai bine” este complet cretină întrucât SISTEMUL în ANSAMBLUL SĂU FUNCȚIONEAZĂ PERFECT!


Listă cu ofiţeri care vor fi urmăriţi penal. DECIZIE ISTORICĂ luată de magistraţi.

Informaţia este una cât se poate de serioasă. Tribunalul Militar Cluj a decis în data de 31 iulie 2018 ca 12 ofiţeri SRI de la SRI Braşov să fie urmăriţi penal pentru constituirea unui grup infracţional organizat, fals intelectual şi abuz în serviciu.

Astfel, coloneii Claudiu Cristian Croitoru, Lucian Enache, Marius Constantin Băcioiu, Iulian Drăgan, Marius Teacă, maiorii Dragoş Buly, Arthur Nicolcioiu, Zoltan Attila Dărăguş, Valentin Coşman şi căpitanii Mariana Chiţuc, Adrian Grosu şi Radu Dogaru vor fi chemaţi, în perioada următoare, la Parchetul Militar Cluj pentru a explica de ce au redactat eronat transcrierile interceptărilor telefonice în dosarul în care prinţul Paltin Sturdza, era anchetat pentru comiterea unor infracţiuni de corupţie de către DNA Braşov.

Amatorii de la SRI Braşov
În acest dosar penal, cei 12 ofiţeri au fost cercetaţi pentru faptul că au falsificat stenogramelor discuţiilor purtate de Sturdza cu diverse persoane, stenograme care au fost depuse la dosar şi au constituit probe. Procurorul militar, Gheorghe Stanciu a decis, in prima faz[, că nu există faptă penală şi că cei 12 ofiţeri SRI nu pot fi acuzaţi decomiterea unei infracţiuni. În baza acestei ordonanţe de clasare, printul Palrtin Sturdza a cerut la Tribunalul Militar Cluj, redeschiderea dosarului şi începerea urmăririi penale. Cererea a fost admisă.

Prințul Paltin Sturdza demontează acuzațiile DNA: „Cuvântul redat fals, șpagă, în loc de fază, induce că aș fi dat șpagă și eram dispus să dau și o a doua. În realitate, în acest context, faza întâi se referea la sentința de retrocedare, iar faza a doua, la punerea în posesie”.

Așa s-a întâmplat într-o mulține de alte cazuri, astfel încât transcripturile de la dosar încurcă un interlocutor cu altul, respectiv pe Ioan Adam cu Paltin Sturdza, manipulează fonetica într-un sens total diferit față de cel real, schimbă ordinea cuvintelor în așa fel încât dintro afirmație banală fraza se transformă în ceva incriminator, parcă desprins din proverbul românesc „surdul nu aude, dar le potrivește” sau din jocul de copii „Telefonul fără fir”. În baza acestor interceptări – din care reproducem alăturat o mică parte – Sturdza a stat însă 5 luni în arest preventiv și 2 luni în arest la domiciliu.
În dosar, mii de astfel de stenograme sunt redate greşit, cu scopul voit de a denatura adevărul. Toate aceste stenograme au fost excluse ca probe din dosarul în care Paltin Sturdza este judecat.

Exemple:
SRI – DNA: Primul lucru este să avem un contact. Corect: Pe mine mă interesează primul contract.
SRI-DNA: Acum intrăm ras … Că deja e ras … Corect: Acum intrăm relax … aste-s chestii de relax, nu de stres.
SRI-DNA: Jucăm cu cărţile pe masă. Corect: Acolo se discută cu planşele pe masă.
SRI-DNA: Şi să nu vorbim la telefoanele noastre, le-am interzis. Corect: Nici măcar noi n-am vorbit la telefoanele noastre. Ne-am întâlnit.

Luci Lucescu Londra

https://evz.ro/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.