Trofeu Cerbul de Aur a fost realizat în tehnică 3D

Trofeu Cerbul de Aur a fost realizat în tehnică 3D

0 248

Marele trofeu Cerbul de Aur cântăreşte aproape 5 kilograme. În anul Centenarului, Televiziunea Română recreează atmosfera primelor ediţii

Marele trofeu Cerbul de Aur cântăreşte aproape 5 kilograme. În anul Centenarului, Televiziunea Română recreează atmosfera primelor ediţii. Operaţia este valabilă şi la nivelul trofeului, care, de-a lungul celor 50 de ani, a suferit numeroase modificări din punct de vedere al design-ului.
La 50 de ani de la prima ediţie, Cerbul de Aur a intrat în era digitală. Pentru prima dată în istoria Festivalului, pentru realizarea trofeelor s-a folosit un model digital volumetric 3D.
Astfel, la ediţia aniversară Cerbul de Aur 2018 câştigătorii vor primi un câte un trofeu asemănător celui din 1968, dar într-o interpretare modernă, dezvăluie Smaranda Vornicu Shalit, directorul Festivalului Cerbul de Aur.
Marele câştigător va primi un trofeu care cântăreşte aproape 5 kilograme şi are o înălţime de 25 de centimetri, iar ocupanţii locurilor 1, 2 şi 3, câte o statuetă de aproximativ 3 kilograme şi 21 de centimetri.
Atât statuetele cât și plachete vor avea un suport care să le amintească concurenților de orașul de desfășurare al festivalului.

Pe lângă Marele Trofeu al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, în valoare de 25 de mii de euro, şi cele trei premii de pe podium, la această ediţie aniversară, concurenţii mai pot câştiga:
* Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti;
* Premiul Braşovului; Premiul Publicului;
* Premiul Presei Festivalului;
* Premiul Societăţilor Publice de Radio şi de Televiziune.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.