Trăiți în Rusia… dar rusește!

Trăiți în Rusia… dar rusește!

0 496
Dupa invadarea Europei centrale si de vest, dupa atentatele din Franta trebuie vazut cum se procedeaza mai la est fata de islamici. Cu ceva timp in urma, la Moskova s-a inaugurat, in prezenta mai multor sefi de state islamice, o splendida constructie religioasa,socotita intre cele mai frumoase moschei din lumea islamica si europeana ce poate primii aproape 10.000 de credinciosi. Adevarat, in capitala Rusiei traiesc circa un milion de islamici.
Pe pagina de F.B. a lui Putin a fost publicat un scurt cuvant rostit mai de mult de presedinte in Duma de la Kremlin, bine primit de catre rusi. Ce ziceti,au dreptate?
Fiecare minoritate din Rusia, indiferent de unde provine, daca doreste sa traiasca alaturi de noi, sa munceasca si sa manance in Rusia, trebuie sa vorbeasca ruseste si sa respecte legile rusesti.PUTIN OF
Daca vreti sa respectati Sharia si sa duceti traiul specific unor musulmani, va sfatuim sa va stabiliti mai bine acolo unde acestea sunt regulile de stat.
Rusia nu duce lipsa unor minoritati musulmane. Minoritatile au nevoie de Rusia, iar noi nu le vom acorda privilegii speciale fata de rusi si nici nu ne vom modifica noi legile pentru a le sastiface doleantele, indiferent cat de tare vor striga „Discriminare!”

Acum aveti la Moscova una din cele mai frumoase Moschei din Europa.
Bucurati-va de ea cu decentza,respectand si religiile celorlalti din Rusia.
Nu vom ingadui tratarea cu lipsa de respect a culturii ruse. Mai degraba vom trage invataminte din problemele SUA, a Marii Britanii, Olandei, Germaniei si Frantei, iar noi vom supravietui ca natiune. Musulmanii sunt acolo ca sa cucereasca aceste tari.
Civilizatia rusa si traditia noastra nu sunt compatibile cu nivelul de cultura sau cu preceptele diferite ale legii Sharia si ale islamului.
Daca  onorabilul Legislativ al nostru are in vedere crearea de noi legi, acestea vor trebui sa urmareasca mai intai de toate interesele natiunii ruse si sa tina cont de faptul ca totusi, prietenii nostri  musulmani,nu sunt rusi.”..

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.