Turnătorii ordinare la vârful PSD! Maior și Grupul de la Cluj ultimele...

Turnătorii ordinare la vârful PSD! Maior și Grupul de la Cluj ultimele rachete împise să-l infunde pe Dragnea!

0 349
Șefia PSD rămâne cea mai mare pierdere a SISTEMULUI de la terminarea mandatului lui Basescu!  Liviu Dragnea: Cererea inaintata de Ponta catre DNA, o plangere penala in care ma acuza de intimidare de martori / Nu stie in ce s-a bagat

Controlul partidelor de catre SISTEM (Statul paralel) nu este o noutate. Principala pârghie utilizată a fost si rămâne „controlul” vârfurilor de la centrul partidelor dar și al liderilor județeni. Aceasta in situatia în care nu trimite un partid în Parlament, asa cum a facut cu USR, sau nu racoleaza parlamentari pentru  o noua formulă politica – vezi UNPR-ul generalului cu patru stele Gabriel Oprea.

Pierderea PSD-ului eroarea maximă a SISTEMULUI
Momentul in care Ponta a pus pe facebook demisia lui din Guvern și PSD a fost prima mare pierdere, un Stalingrad al razboiului. La aceasta s-a adaugat modificarea Statutului la capitolul alegerea presedintelui PSD. Toate acestea nu au mai putut bloca ascensiunea lui Liviu Dragnea. Un Dragnea care a făcut și mai mare PSD-ul după alegerile din decembrie 2016.
Este greu de crezut ca doborârea lui Dragnea se va realiza doar cu pârghia DNA. Dupa cum s-a vazut, Dragnea a avut resurse si loviturile date prin controlul guvernului (Grindeanu & Tudose), blocajele din sanatate, finante, pensii etc. au fost parate. Și culmea, fara o pierdere de imagine, social-democrații rămân constanți în preferințele electoratului (40%, este un procent imens dupa atâtea scandaluri).
SISTEMUL este conștient ca …mai trebuie ceva. Pe lângă fronturile deshise și active, se lucrează din greu la  contrulul liniilor doi si trei din partid. Un partid sabotat la ordin de multi lideri judeteni, de acei baroni care rezistă de multe mandate in functiile de conducere politice si administrative.

Victor Ponta un kamikaze al Statului paralelDragnea si Ponta
După luni de tacere și evitarea provocărilor Liviu Dragnea a raspuns luni, denumindu-l pe Victor Ponta „turnator si santajist”, afirmand ca cererea pe care acesta a anuntat ca o depune la DNA pentru a-i fi precizata calitatea in care a fost audiat in dosarul sefului PSD a fost „ticluita la sfatul celor doua prietene pe care le are in DNA” si reprezinta, de fapt, tot o „plangere penala”.
Liviu Dragnea l-a acuzat duminica seara pe Victor Ponta ca, alaturi de Dan Sova si Teodor Nitulescu (fost orefect de Teleorman), este denuntator in dosarul Tel Drum. Toti trei cu dosare consistente construite cu migala de catre DNA. „Turnatorii din dosar ii stiu. Sova, Ponta, Nitulescu”, a spus Dragnea, la Romania TV.
La acuzele aduse Ponta s-a aparat lamentabil. Acesta a declarat luni ca in cursul zilei va depune o solicitare la DNA pentru a-i fi precizata calitatea in care a fost audiat in dosarul lui Liviu Dragnea. Fostul procuror Ponta a sustinut ca nu a depus in viata lui un denunt, spunand ca daca va dovedi, cu hartie de la DNA, ca a fost audiat doar in calitate de martor, Liviu Dragnea, „cel mai mare mincinos din istoria politicii romanesti”, trebuie sa demisioneze din Parlament si din PSD.
Dragnea a fost intrebat daca isi va da demisia in cazul in care se dovedeste ca Ponta nu l-a denuntat la DNA. „Nu imi place sa conversez nici cu turnatori, nici cu santajisti„, a replicat liderul PSD.
Cererea de lamurire a calitatii lui Ponta a fost „ticluita la sfatul celor doua prietene pe care le are in DNA” si este „de fapt o plangere penala in care ma acuza de intimidare de martori”, a sustinut Liviu Dragnea.
„Cu parere de rau, nu stie in ce s-a bagat”, a mai comentat acesta.
Victor Ponta a scris, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, ca Dragnea Mincinosul National tocmai a spus din nou la televizor ca eu l-am denuntat! Dar nu poate sa aduca o copie dupa denuntul meu ca nu are bani! Asa mincinos care sa isi bata joc de toata lumea nu am vazut!”
Asa cum se vede, in spațiul public s-au scos doar vorbe, jocul de glezne a multiplului cetățen Ponta pare că se apropie de final.
Sigur trebuie un nou scenariu și alte marionete pe care SISTEMUL trebuie să le scoată in lupta pentru nimicirea lui Dragnea și preluarea conducerii PSD-ului. Nu ne-ar mira ca apariția lui George Maior (anunțată pentru a doua parte a lunii februarie ) și al Grupului de la Cluj să fie ultimele „unități” de elită scoase pentru bătălia anuțată. S-a spus clar ca Dragnea trebuie să dispară până la jumătatea lunii martie.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.