CE ONG-uri finanteaza traficul de imigranti?

CE ONG-uri finanteaza traficul de imigranti?

0 552
Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), conform căruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa. În special pe cel în care sunt aduși imigranți de pe coastele libiene spre Italia meridională.
Conform articolului publicat de ziarul austriac, serviciile secrete de la Viena estimează că pentru fiecare persoană care ajunge în Europa ca refugiat costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, așa cum se spunea până acum în unele publicații.
”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro, în funcție de zonele de unde se pleacă și de diversele organizații de traficanți. Dar imigranții care vor să fugă din țările lor sunt mult prea săraci pentru a da acești bani”, se spune în raport.
Spionajul austriac ar avea informații că ” organizații din SUA au creat un model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de traficanți”. Ar fi vorba de ”aceleași organizații care, în 2013, au stimulat aparitia „maidanului la Kiev si  haosul in Ucraina ”, aluzie la acele ONG-uri, așa-numite ”umanitare” și ”pentru drepturile omului si o societate deschisa, despre care, se știe ca au fost create cu sprijin american, sau direct de G. SOROS 13speculatorul financiar și finanțatorul ”revoluțiilor portocalii” , magnatul american  George Soros, părintele cunoscutei  Human Rights Watch.
Poliția din Austria, care primește solicitanții de azil, cunoaște aceste date de multă vreme, scrie InfoDirekt, dar deocamdata  nimeni nu prea e dispus să vorbească. Nici măcar sub protecția anonimatului. Semnatarii articolului lansează un apel către jurnaliștii, polițiștii și oamenii din serviciile secrete, cerându-le să participe activ la investigații și la confirmarea sau, daca e cazul …infirmarea in parte a acestor informații.
Într-un articol ulterior, InfoDirekt dezvăluia că și ”în Austria există un business al refugiaților”, de care profită Barclays Bank, o puternică multinațională cunoscută drept ”Blindații de la Rotschild”. Un lucru e clar: traficantii nu se dau în lături de la nicio afacere, nici măcar de la cea de a organiza actiuni de ”primirii și îngrijirii” a  refugiaților cu bani publici”, subliniază ziarul austriac.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.