Un liberal „răspopit” pur sânge și-a uitat la amantă …pistolul din dotare!

Un liberal „răspopit” pur sânge și-a uitat la amantă …pistolul din dotare!

0 490

Instalat de Patriciu drept sef al ofensivei anti-Basescu, Ludovic Orban facea eforturi disperate pentru a se remarca, prin obscenitate si trivialitate deșanțată, in ochii adevaratului sef al PNL.
Ludovic Orban si-a dovedit fidelitatea in perioada izbucnirii scandalului ROMPETROL, cand a sarit sa-si apere patronul din calitatea de… presedinte al PNL Bucuresti, afirmand ca dupa Cazul Dinu Patriciu, nici un cetatean al Romaniei nu se poate simti in siguranta! Ei bine, Orban reprezinta un caz tipic, o sluga clasica a sistemului creat de Patriciu, mentinut exclusiv datorita caracterului sau infect, care l-a recomandat pentru cariera politica. 

Cel care se recomanda pe site-ul PNL drept cel mai dur critic al partidului lui Ion Iliescu, cel care va impiedica orice incercare de compromis avantajos cu acesta, cel care va descuraja barfa, sforariile, intriga, calomnia, linguseala, lenea si veleitarismul este campionul tuturor acestor insusiri
Cat despre compromisul cu PSD, atat a luptat cu PSD-ul incat a …devenit ministru, multumita PSD.
In acelasi material postat pe site-ul PNL, tocmai Orban, …Ludovic Orban se mai autocaracterizeaza drept un liberal pursange, produs veritabil al miscarii liberale. Tocmai Orban… Tot aici el mai spune: sunt un adversar al tuturor partidelor desprinse din PCR, indiferent ca s-au numit FSN, PDSN, PDSR, PRM, pentru ca toate au fost urmase ale PCR.
O confesiune de credinta, care il inchipuie pe Orban drept o intruchipare a liberalismului si un dusman ireductibil al gruparii IliescuLiberal pursange ar insemna o ascendenta clara a veritabilului produs. Orban este insa, pe aceasta logica a ascendentei invocate chiar de el, un securist pursange, un infractor puscarias de cea mai joasa speta.
Oare liberalii stiu ca tatal lui Orban a fost securist? Da, securist in perioada cea mai neagra si mai plina de blestematii a Securitatii. Batranii membri ai AFDPR din Brasov care mai sunt in viata si-l amintesc incă pe fostul macelar din Brasov, un maniac al bătăilor crunte. A fost dat afara in perioada anilor 60, cand aparatul incerca sa isi schimbe fata. Ulterior a lucrat la Abator, unde, ca fost securist și aici si-a facut de cap. A fost arestat pentru furt, fiind in lot cu un fost director al ONT, pentru ca si-a uitat pistolul la amanta. Speriata, femeia l-a predat repede la poarta Securitatii… Ca in fimele cu prosti,  un caz „cunoscut” la vremea aceea. A fost retinut la Penitenciarul Codlea, ceea ce nu l-a oprit pe fiul sau, Ludovic, sa-si doreasca sa serveasca patria la trupele de securitate!!  Ca membru PCR, dupa absolvirea Facultaii TCM din Brasov, in 1988 s-a propus  la Stefan Gheorghiu. Imediat dupa absolvirea TCM a devenit, ajutat de structuri, invatacel PCR la Stefan Gheorghiu.
O  munca de inginer la fabrica nu i-a suras, vocatia de politruc fiind mult mai aproape de fibra sa intimaDupa Revolutie se metamorfozeaza in liberal, aripa deplin conspirata, si se inscrie la continuatoarea scolii de activisti de partid, la SNSPA, institutie fondata de fostii activisti pcr, in sedii puse la dispozitie de SRI.
Conducerea SNSPA formată din cadre sigure, avea nevoie de o institutie care punea la dispoziție necesarul de cadre si slujbasi ai retelei, ce tocmai apucase sa puna mana pe conducerea statului. 
Din acea perioada dateaza si racordul cu Dinu Patriciu, un reprezentant al structurilor acoperite, care isi propuneau inca de pe atunci preluarea patrimoniului romanesc in folos propriu.
Il slujeste cu fidelitate pe Patriciu, care il recompenseaza cu un post la Rominserv, companie aflata in ograda ROMETROL.
Famiglia liberala
 creata de Patriciu cuprinde numai astfel de liberali pursange: Orban, odrasla de ofiter de securitate, fotomodelul Tariceanu, crescut de alt colaborator  al Securitatii, Dan Amedeo Lazarescu, Bogdan Olteanu, finul lui Tariceanu, nepot direct al Gizellei Vass, agenta NKVD, implicata in dosare de crima, o perioada cercetata dupa Revolutie, pana cand,  dosarul s-a topit, Radu Sarbu, inalt activist PCR, si exemplele pot continua.

Radu Cosma

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.