Dacă Ovidiu Raețchi are dreptate, Fondul Tudose este, de fapt …Fondul Suveran...

Dacă Ovidiu Raețchi are dreptate, Fondul Tudose este, de fapt …Fondul Suveran de Investiții ?

0 345

Nominalizarea lui Mihai Tudose pentru funcția de premier, în ciuda evidentelor neajunsuri ale personajului, înseamna, în fapt, că prioritatea lui Dragnea în următorul an este Fondul Suveran de Dezvoltare — și cele 10 miliarde de euro implicate de acesta”, declară deputatul PNL Ovidiu Raețchi.

Liderul PNL afirmă că Grindeanu ar fi fost înlăturat pentru că „evita să își asume proiectul” Fondul Suveran, pe care Raețchi îl numește „faraonic și cu mare potențial de fraudare”. Tudose, în schimb, este „creatorul și promotorul ideii” …sustinut entuziast de Dragnea. Si care tocmai de aceea a declansat scandalul , pentru ca ar vrea, El si cu cu gashca lui, sa ia smântana, altfel destul de groasa…

Cele 10 miliarde de euro ale Fondului Tudose se adaugă, nota bene, celor peste 9 miliarde de euro destinate modernizării Armatei”, afirmă Raețchi. „Sunt bani la care Dragnea este foarte sensibil, el atacând deschis șeful Statului Major pe tema unuia dintre contractele de înarmare”. 

Raețchi mai declară că Liviu Dragnea s-ar fi arătat nemulțumit de ministrul Leș, al Apararii, despre care spune că era „mai degrabă apropiat de specialiști decât de partid”. De altfel, într-o informație transmisă ce a circulat o vreme, din mai multe surse, Leș ar urma să fie înlocuit cel mai probabil cu Mircea Dușa, care a mai deținut protofoliul Apărarii și este apropiat de Mihai Tudose. Nu s-a ajuns aici. Asta pentru că, prin mutări succesive, ministrul Apărării este acum MIhai Fifor duoă o scurtă testare a lui Adrian Ţuţuianu.
Mihai Tudose este cheia cu care Dragnea își propune să țină sub control 20 de miliarde de euro”, a scris Ovidiu Raețchi pe Facebook.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.