O intrebare pentru Poliția Rutieră: Str. Al.I. Cuza din Brașov, a...

O intrebare pentru Poliția Rutieră: Str. Al.I. Cuza din Brașov, a ajuns pistă de viteză auto?

0 221
Poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Braşov au desfăşurat inca o „acţiunie” pentru prevenirea accidentelor  şi asigurarea unui trafic rutier fluent.
Au fost  aplicate circa 1.750 sancţiuni contravenţionale, 185 pentru depăşirea vitezei legale  aproape 700 pentru nepurtarea centurii de siguranţă şi 100 pentru vorbitul la mobil in timpul conducerii! Pana aici e bine !! Doar pe Str.Al.I.Cuza din Brasov nu trec echipajele de la „Rutiera!!
Poliţiştii au ridicat 85 permise de conducere şi au reţinut 75 certificate de înmatriculare. Si…? „Pana aici, e bine”, recolta e „babana”, cum se vede și se zice pe la unele …„tarabe”!

Dar din cate auzim, catre Politie au fost, trimise mai multe sesizari de la locatarii de pe str. Al.I. Cuza, o strada foarte aglomerata, cu o „istorie” ingrijoratoare in privinta accidentelor rutiere, nu puține chiar grave! !! Problema a devenit acuta mai ales dupa deschiderea pe str. Avram Iancu a inca unui Magazin Kaufland.

Problema a devenit critica mai ales in dreptul fostului ICRAL, a Spitalului Marzescu, a Directiei Sanitare si a farmaciilor de acolo, precum si a intersectiilor aglomerate cu strazile laterale, de unde ies la URGENTE  echipajele Statiei judeteane  de Salvare !!
De aceasta dată NU ne adresăm comisiei de circulație a Primariei Brasov, pentru că aceste lucruri sunt cunoscute la acest nivel. Poate vom vedea si masurile luate aici.

Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.