445 de locuri bugetate şi 1561 „cu taxă” la Universitatea Transilvania

445 de locuri bugetate şi 1561 „cu taxă” la Universitatea Transilvania

0 353

A doua şansă pentru a deveni student la Universitatea Transilvania din anul universitar 2017-2018. Au început înscrierile pentru locurile rămase libere la 17 facultăţi care mai au locuri vacante pentru programele de licenţă şi masterat. La licenţă mai sunt disponibile peste 2000 de locuri, dintre care trei sferturi sunt „cu taxă”

A doua şansă pentru a deveni student la Universitatea Transilvania din anul universitar 2017-2018. Au început înscrierile pentru locurile rămase libere la 17 facultăţi care mai au locuri vacante pentru programele de licenţă şi masterat. La licenţă mai sunt disponibile peste 2000 de locuri, dintre care trei sferturi sunt „cu taxă”. Facultatea de Sociologie şi Comunicare şi-a lansat cel mai nou program de licenţă al – Media digitală, unde sunt însă doar locuri „cu taxă” .
Singura facultate care nu mai are niciun loc liber, nici bugetat, nici nebugetat, la programele de licenţă, după sesiunea de admitere din vară, este Facultatea de Medicină. La celelalte facultăţi sunt neocupate 445 de locuri bugetate şi alte 1561 de locuri „cu taxă”. Însă, şi dintre acestea, cele mai multe sunt la facultăţile cu profil ingineresc.
Înscrieri se fac şi pentru programele de masterat, unde sunt disponibile alte peste 1600 de locuri, dintre care doar 172 sunt „fără taxă”.
Locuri sunt suficiente, iar conducerea Universităţii spune că dacă nu vor fi ocupate, cele bugetate vor fi redistribuite, spune prof.univ.dr. Mihaela Gheorghe, prorector cu activitatea didactică la Universitatea Transilvania Braşov
Din octombrie, la Universitatea Transilvania încep trei noi programe, unul dintre ele fiind „proaspăt” aprobat. Este vorba despre Media digitală – un program derulat la Facultatea de Sociologie şi Comunicare.
Înscrieri se fac până sâmbătă, 9 septembrie, iar prima listă a candidaţilor admişi va fi afişată în 12 septembrie. Detalii privind actele necesare înscrierii sunt disponibile pe site-ul Universităţii – unitbv.ro, la secţiunea Admitere.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.