FC Steaua si Mirel Rădoi sub presiunea UEFA si a FRF

FC Steaua si Mirel Rădoi sub presiunea UEFA si a FRF

0 493
Mirel Rădoi a fost sancționat de Comisia de Disciplină a UEFA pentru că a stat pe banca tehnică a Stelei și a oferit indicații la meciurile din cupele europene deși nu are licență PRO.
El nu va mai avea dreptul să stea pe banca Stelei în competițiile organizate de UEFA, din nicio postură, până când nu va avea licența PRO.
„Noi o sa facem solicitare pentru motivarea acelei hotarari. Probabil ca o sa ne vina intr-o saptamana. Dupa care vom folosi cealalta cale de atac pentru a putea sa combatem motivele pentru care a fost suspendat.
Ieri am avut o discutie legata de intinderea acestei hotarari si s-a spus ca el doar in suprafata tehnica nu are acces.
Am discutat situatia dupa Adunarea Generala si el este manager sportiv, director sportiv, este parte din regulamentul de organizare fotbalistica, este un membru al staff-ului si poate sta pe banca. El nu poate da indicatii”
, a comentat Argăseală situația lui Rădoi.
FRF copiaza UEFA
Pe ordinea de zi a Comitetului Executiv se află următoarul punct: „Dezbaterea şi aprobarea propunerii Comisiei Tehnice cu privire la persoanele care se pot ridica de pe banca tehnică în timpul jocurilor oficiale”.
Întrucât Mirel Rădoi deţine funcţia de director sportiv la Steaua, acesta poate da indicaţii de la marginea terenului în timpul partidelor, iar Comisia Tehnică intenţionează să-i limiteze aceste atribuţii, care revin antrenorului principal.
Mai mult, Comisia Tehnică a FRF propune obligativitatea antrenorilor din cadrul competiţiilor Elită Juniori să deţină licenţa A, din sezonul 2017-2018.Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal este condusă de selecţionerul Anghel Iordănescu şi îi are în componenţă pe Marcel Puşcaş, Aurel Ţicleanu, Zorislav Kovaci, Dan Apolzan, Sandu Tăbîrcă, Miodrag Belodedici, Ciprian Paraschiv, Jean Vlădoiu şi Vlad Ungureanu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.