Brașovenii invitați la a 6-a ediție a Festivalul de Carte şi Muzică...

Brașovenii invitați la a 6-a ediție a Festivalul de Carte şi Muzică în Piața Sfatului

Braşovenii şi turistii sunt invitaţi pe Aleea Cărţilor şi a Muzicii de bună calitate. În Piaţa Sfatului s-a deschis festivalul de Carte şi Muzică, ediţia a VI-a, eveniment organizat de Asociaţia Culturală Libris Braşov, susţinut de Librăria Libris.ro şi finanţat din bugetul municipiului Braşov

Braşovenii şi turistii sunt invitaţi pe Aleea Cărţilor şi a Muzicii de bună calitate. În Piaţa Sfatului s-a deschis festivalul de Carte şi Muzică, ediţia a VI-a, eveniment organizat de Asociaţia Culturală Libris Braşov, susţinut de Librăria Libris.ro şi finanţat din bugetul municipiului Braşov.
Sunt 40 de standuri la Târg, unde cei interesaţi vor găsi mii de titluri de cărţi, din cele mai diverse domenii, de la literatură universală şi română, psihologie, terapie familială şi de cuplu, dezvoltare personală, spiritualitate, business, cărţi pentru copii, cărţi de specialitate.
Festivalul de Carte şi Muzică înseamnă şi şansa întâlnirii cu scriitori cunoscuţi – poeţi, prozatori, cu artişti, cu muzicieni, din ţară şi din străinătate, deoarece, ca în fiecare an, oferta de carte este dublată de numeroase lansări de carte.
Festivalul de Carte şi Muzică se desfăşoară până în duminică, în Piaţa Sfatului, fiecare zi având o tematică specială. Duminică, de exemplu, va fi ziua folclorului românesc şi a tradiţiilor multi-etnice, când vor avea loc spectacole folclorice şi o paradă a portului popular. În fiecare zi, Târgul de carte este deschis între 10.00 şi 20.00.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.