Noi dezvăluri despre cum se muşamalizează dosarele apropiaţilor Laurei Codruţa Kovesi

Noi dezvăluri despre cum se muşamalizează dosarele apropiaţilor Laurei Codruţa Kovesi

0 418

În cazul „RCS RDS – Dumitru Dragomir”, Dosarul a fost plimbat aproape patru ani între Secţiile DNA, Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Poliţia Capitalei. Nici până acum nu s-a depăşit faza urmăririi penale cu privire la faptă. Coincidenţă?
De la RCS-RDS a luat bani fostul soţ al şefei DNA, Eduard Kovesi, iar coordonatorul de marketing al companiei este Florin Nemeş, cu care Laura Codruţa Kovesi ar avea o relaţie amoroasă, scrie Luju.ro.

Un alt dosar tergiversat este cel privind posibile fapte de corupţie comise la compania Transgaz, companie unde director la Direcţia Tehnologia Informaţiei şi Comunicare a fost Sergiu Lascu, fratele Laurei Codruţa Kovesi, şi care a fost condusă de Florin Muntean, personaj despre care senatorul Valer Marian a dezvăluit că ar fi prieten cu tatăl şefei DNA, fostul procuror Ioan Lascu.rcs-rds

Va reamintim ca senatorul Valer Marian, de la tribuna parlamentului declara (nici azi nu este o replica): Ioan Lascu, tatal d.nei Kovesi a fost implicat in musamalizarea unor dosare ale Revolutiei de la Sibiu, cand a inchis, prin emiterea unei solutii de NUP, un dosar cheie care a vizat uciderea si ranirea catorva zeci de ofiteri si subofiteri si incarcerarea mai multor zeci, in conditii inumane… In evenimente a fost foarte implicat, in sens represiv, chiar indrumatorul tezei de doctorat a d.nei Codrutza kovesi, procurorul ajuns prof. univ. Viorel Pasca”

Dosarul Transgaz se afla la DNA din 2014, iar de atunci procurorii lui Kovesi fac doar acte de urmărire penală cu privire la fapta, in rem. Cine ar trebui să ia măsuri ca aceste dosare să fie soluţionate, a fost întrebarea lansată de Mircea Badea şi Alina Petrescu în emisiunea Esenţial şi la care a răspuns in clar jurnalistul Răzvan Savaliuc. (Luju.ro)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.