9,96 – cea mai mare medie la BAC la Brașov

9,96 – cea mai mare medie la BAC la Brașov

0 234

Şagunista Alina Camelia Stanciu are cea mai mare medie la BAC – 9,96. Adolescenta vrea să studieze în continuare la Facultatea de Matematică, la Braşov sau la Bucureşti şi se gândeşte la o carieră în ţară

Şagunista Alina Camelia Stanciu are cea mai mare medie la BAC – 9,96. Adolescenta vrea să studieze în continuare la Facultatea de Matematică, la Braşov sau la Bucureşti şi se gândeşte la o carieră în ţară.
Alina Camelia a luat nota 10 la Matematică, 10 la Biologie, dar a primit 9,90 la română.
Cameliei îi place matematica, a participat la concursuri şi vrea să o studieze în continuare, la Braşov sau la Bucureşti. Reţeta ei de succes este simplă şi repetitivă: muncă, muncă, muncă. „Ideea e să înveţi în mod constant şi să nu laşi niciodată garda jos”, spune Camelia.
Este pasionată nu doar de matematică, ci şi de lectură, călătorii şi sport. După ce va trece şi de admiterea la Facultate, are de gând să se bucure, împreună cu prietenii, de o vacanţă binemeritată.
Colegiul Naţional Andrei Şaguna are, de altfel, o rată de promovare de 100%, anticipată de directorul adjunct prof.dr. Cătălin Ciupală.
Promovare de 100% are şi Colegiul „Dr. Ioan Meşotă”, unde prima medie la Bac a fost 9,81. Pe locul 2 pe judeţ, cu 9,95, se situează o absolventă a Colegiului de Ştiinţe ale Naturii „Emil Racoviţă”.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.