96% prezenta la evaluarea de la romana

96% prezenta la evaluarea de la romana

0 99
4.089 de elevi brasoveni de clasa a 8-a au trecut prin focul probei de limba si literatura romana. Numarul inseamna 96% din totalul elevilor inscrisi  la simularea examenului de evaluare nationala. La Brasov proba s-a desfasurat fara incidente, iar subiectele nu li s-au parut deloc dificile elevilor.
Joi s-a desfasurat proba la limba materna iar pe 6 februarie se deruleaza cea de matematica. Rezultatele vor fi aflate in 18 februarie.
Subiectele au fost elaborate la nivelul inspectoratului judetean, tinandu-se cont de faptul ca elevii au parcurs pana acum doar jumatate din materie.
Simularea a respectat toate rigorile unui examen in toata regula.
La examen au lipsit 179 de elevi din totalul de 4268 de elevi inscrisi in clasa a 8-a in judetul Brasov. In nicio scoala nu au fost raportate incidente. Rezultatele vor fi afisate pe 18 februarie, atunci cand elevii vor afla cat de pregatiti sunt pentru examenul propriu-zis.
Scopul simularilor la examenele naţionale este acela de a avea o diagnoza pe care sa se bazeze desfasurarea si organizarea activitaţilor de pregatire pe parcursul semestrului al doilea.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.