9 iunie este Ziua Energiei la Brasov

9 iunie este Ziua Energiei la Brasov

0 91

Compania Transfer de Tehnologie si Management SRL (TTM) organizeaza, impreuna cu Camera de Comert si Industrie(CCI) Brasov, Universitatea Transilvania Brasov si Clubul Economic German Brasov, “Ziua Energiei la Brasov”. Evenimentul, aflat la cea de-a doua editie, va avea loc la data de 9 iunie si se va desfasura la Hotel Ramada.
Scopul acestei intalniri este de a aborda tematici privind producerea energiei din biomasa. La conferinta, participantii vor fi informati cu privire la legislatie si noile tehnologii pentru producerea energiei din surse regenerabile. Acest al doilea eveniment dedicat energiei din biomasa organizat la Brasov va oferi participantilor o privire de ansamblu asupra situatiei actuale a activitatii de cercetare in universitati si dezvoltarii tehnologice in industrie. Se va pune accent pe instalatiile cu biogaz, centralele termo-electrice pe biomasa, combustibilii inlocuitori si energia eoliana.
Evenimentul, la care si-a anuntat participarea si fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu, este gazduit de catre reprezentanti ai intreprinderilor romanesti si germane. Unul dintre organizatori, Jurgen Ludwid, directorul companiei Transfer de Tehnologie si Management, a declarat in presa brasoveana: ”Se va pune un accent deosebit pe exemplele concrete si capacitatea de transmitere a cunostintelor”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.