9.75 – cea mai mare medie la Aviaţie piloţi în cadrul Academiei...

9.75 – cea mai mare medie la Aviaţie piloţi în cadrul Academiei Henri Coandă

0 174

La Academia Forţelor Aeriene Henri Coandă din Braşov anul universitar s-a deschis în pas de defilare. Cu un număr de studenţi în creştere, academia şi-a ocupat toate locurile la specializări precum piloţi forţe aeriene sau rachete şi artilerie antiaeriană

La Academia Forţelor Aeriene Henri Coandă din Braşov anul universitar s-a deschis în pas de defilare. Cu un număr de studenţi în creştere, academia şi-a ocupat toate locurile la specializări precum piloţi forţe aeriene sau rachete şi artilerie antiaeriană.
După 2 săptămâni grele de acomodare cu instrucţia, cei 159 de studenţi boboci veniţi din colegii militare şi din licee civile au intonat cu emoţie imnul Academiei Forţelor Aeriene Henri Coandă.

Specializările instituţiei braşovene au fost la mare căutare şi anul acesta. Potrivit maiorului Alexandru Roman, ofiţer relaţii publice Academia Forţelor Aeriene Henri Coandă, cei 159 de studenţi din anul I au optat pentru piloţi pentru forţele aeriene, piloţi pentru forţe terestre, elicoptere, ofiţeri de artilerie şi antiaeriene, ofiţeri de război electronic, radiolocaţie, meteorologie.
9.75 a fost cea mai mare medie la aviaţie piloţi.
Tânăra care a reuşit performanţa vine din Satu Mare după ce a absolvit Liceul Militar de la Alba Iulia.

După 3 ani de academie militară, Elena Andronic se declară mulţumită de alegerea făcută deşi arma pentru care se pregăteşte – Rachete şi artilerie antiaeriană – este mai degrabă rezervată bărbaţilor.

Toţi cei 485 de studenţi ai Academiei Forţelor Aeriene au defilat în aplauzele celor prezenţi, care le-au urat în acest fel succes în noul an universitar.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.