800.000 de lei, prejudiciul adus CJ Brasov de Cancescu in relatie cu...

800.000 de lei, prejudiciul adus CJ Brasov de Cancescu in relatie cu Ramb Sistem!

0 646
Executivul consiliului judetean a calculat partial prejudiciul cauzat de contractele incheiate de administratia judeteana cu firmele Gotic si Ramb Sistem.
Alesii, in urma interventiei Prefecturii si Parchetului, au luat decizia de a se constitui parte civila in dosarul de in care presedintele Aristotel Cancescu este cercetat in stare de arest pentru coruptie si abuz in serviciu de catre procurorii DNA.
Dupa mai multe intalniri cu membrii comisiilor si directiilor economice si juridice, executivul a estimat deocamdata ca prejudiciul creat de contractele cu compania Ramb Sistem se ridica la suma de 800 de mii de lei. Este contravaloarea lucrarilor de reabilitare a terenului sportiv de la Colegiul National Andrei Saguna si a celor realizate la Complexul Agrement de sub Tampa.
Pentru contractele incheiate cu firma Gotic, prejudiciul nu a fost calculat cu exactitate, anunta Claudiu Coman, vicepresedinte Consiliul Judetean Brasov.
Pe langa contractele privind lucrarile la terenul de sport de la Saguna si cele de la Agrement, Aristotel Cancescu este cercetat de procurorii DNA si pentru fapte de coruptie, in cazul mai multor contracte de intretinere, reparatii si salubrizare a  unui drum judetean.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.