7,55 milioane de euro pentru infrastructura rurala a judetului Brasov

7,55 milioane de euro pentru infrastructura rurala a judetului Brasov

0 60

Conform Ordonantei de Guvern nr. 7/2006 judetul Brasov a primit recent o noua transa de bani din surse guvernamentale. Ordonanta se refera la Programul de dezvoltare a infrastructurii in spatiul rural, iar suma care va fi primita in aceasta transa, aproximativ 7,55 milioane de lei, va fi impartita intre 14 localitati din judet.
Astfel, comunele Bunesti, Soars si Voila vor primi fonduri pentru extinderea si modernizarea retelelor de apa, localitatile Voila, Beclean, Bod, Fagaras, Apata, Bran, Parau si Sinca vor fi finantate si proiecte de canalizare si epurare a apelor uzate, vor fi construite poduri si podete peste paraurile Vistea, Sebes (comuna Mandra) si Moeciu, iar pe DJ 131C, ce leaga satele Crihalma si Halmeag, se vor reabilita podetele si tubularele.
„Este clar ca OG nr. 7/2006 a fost o modalitate importanta prin care edilii din mediul rural au avut posibilitatea sa isi suplimenteze fondurile de la bugetul local si sa deruleze investitii importante. Au fost numerosi primari care au inteles acest lucru, dar din pacate altii nu s-au aratat interesati de aceasta sursa de finantare. In ceea ce ma priveste, ca deputat, am facut tot ce s-a putut pentru ca judetul sa primeasca cat mai multi bani”, a precizat Attila Kovacs, vicepresedintele Consiliului Judetean Brasov.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.