7.000 de zombie iau cu asalt Casele de Sanatate

7.000 de zombie iau cu asalt Casele de Sanatate

0 62

De mai multa vreme incoace, o seama de cetateni sunt convinsi ca Ministerul Sanatati le-a pus gand rau. La felul in care merg treburile in Sanatate, pacientii au toate motivele sa creada ca sistemul vrea sa-i mai imputineze. Fie si numai decizia distribuitorilor de medicamente de a inchide pentru a doua oara depozitele, in semn de protest ca nu sunt lasati sa-ti mareasca adaosul, este o dovada ca sinchiseala pentru sanatatea amarastenilor este de dimensiunile unei pilule.
Celor care se mai indoiau de intentiile morbide ale diverselor caste in halate albe li s-a servit de curand o dovada imposibil de negat. Ceilalti nu mai aveau oricum nevoie de confirmare. Bolnavii care se tem ca vor ajunge numai piele si os au aflat ca exista un stadiu si mai avansat de degradare. Acela de zombie. In postura asta s-au descoperit peste 7.000 dintre asiguratii Casei de Sanatate. Oamenii au aflat cu stupefactie ca in evidentele Postei Romane figureaza drept morti, incarcerati sau emigrati! Taloanele pentru efectuarea analizelor din programul national de evaluare a starii de sanatate a populatiei, avand atasata scrisoarea ministrului Sanatatii, au fost returnate Caselor de Asigurari. Asasinii si expulzatorii sunt factorii postali, care au scris cu fantezie macabra pe plicuri ba „decedat”, ba „arestat”, ba „plecat din tara”.La Brasov sunt sute de astfel de cazuri in care indivizi sanatosi si cat se poate de vii au fost declarati plecati pe lumea cealalta sau aruncati in puscarie de o parafa postala.
Vazand ca nu le mai sosesc taloanele, puscariasii si decedatii din scripte au luat cu asalt CAS-ul pentru a-si cere plicul returnat. Mai ramane ca institutia sa gaseasca o functionara tare de inger, care sa nu o ia la sanatoasa cand i se va umple biroul de zombie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.