Pe ce se mai duc banii românilor – 639.441 lei subvenție de...

Pe ce se mai duc banii românilor – 639.441 lei subvenție de la Bod pentru RATBv în trei luni!

0 152

În data de 12.03.2020, este programată Şedinţa Ordinară a Consiliului Local Bod! Printre altele există și ,,Proiectul de Hotărîre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local de venituri și cheltuieli al Comunei Bod pe trimestrul patru al anului 2019.
Ei bine, la capitolul transport – de cînd comuna Bod a intrat sub umbrela Agenției de Dezvoltare Metropolitană și parte a scietății pe acțiuni denumită acum impropriu Regie, respectiv RATBv sumele pe care bodenii le plătesc pentru așa zisele servicii publice sunt colosale.
Astfel, cum puteți observa în imagine, la capitolul Transporturi comuna Bod a avut prinși la Plăți efectuate într-un trimestru suma de 339.370 lei, iar la capitoul Cheltuieli efectuate suma de 639.441 lei.

Cheltuielile sunt mai mari decât plățile pentru transport deoarece sub atenta oblăduire a pupilului lui George Scripcaru, primarul comunei Sergiu Arsene plătește și minim 2% din bugetul primăriei direct către Agenție, dar a și investit – vorba vine – aproape 3.000 lei pentru patru țevi înfipte în pământ și o bucată de plastic care să le acopere. În acest sens vedeți articolul: ,,Stațiile de RATBv de la Bod – artă p(r)ost modernă sau investiție subtil(izat)ă?

Iată ce spune un locuitor al comunei Bod pe pagina sa de la facebook: ,,Ceea ce este STRIGĂTOR LA CER şi de asemenea REVOLTĂTOR, în unul din proiectele de hotărâre care fac obiectul acestei şedinţe, este că plătim din bugetul local SUME COLOSALE atât către Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov cât şi către R.A.T. Bv. S.A., în condiţiile în care edilul-şef se lăuda în campania electorală din anul 2016, că vom avea transport gratutuit finanţat din fonduri europene!!!”
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.