60 de ani de invatamant superior la Brasov

60 de ani de invatamant superior la Brasov

0 58

Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior, Unitatea Executiva pentru Finanatarea Invatamantului Superior si Universitatea Transilvania Brasov organizeaza cea de-a zecea Conferinta Nationala a Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior – CNCSIS 10.
Conferinta va avea loc in perioada 15 – 17 mai 2008, in Aula Universitatii Transilvania din Brasov, in saptamana dedicata manifestarilor jubiliare din universitate. Reamintim ca Universitatea „Transilvania” aniverseaza in acest an a 60 de ani de invatamant superior la Brasov.
In cadrul conferintei vor fi analizate rezultatele activitatii de cercetare stiintifica, activitatea privind parteneriatele internationale stabilite de catre CNCSIS in interesul comunitatii stiintifice din Romania precum si rezultatele procesului de evaluare la zi, a editurilor si revistelor stiintifice romanesti.
Conferinta isi propune crearea unui climat optim de discutii intre reprezentanti ai universitatilor romanesti, institutelor de cercetare din structura Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Academiei Romane.
Pastrand traditia decernarii premiilor pentru merite deosebite in cercetarea stiintifica, CNCSIS acorda, in cadrul conferintei, Premiile „OPERA OMNIA” si „IN HOC SIGNO VINCES” pentru anul 2008. Pe durata conferintei, vor fi prezentate cele mai importante lucrari publicate in ultimul an, rezultat al granturilor CNCSIS si al proiectelor derulate in cadrul Programelor „IDEI” si „RESURSE UMANE”, precum si povestile de succes ale unor directori de granturi care au avut rezultate remarcabile in cercetarea stiintifica.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.