6 milioane de lei pentru Brasov in prag de An Nou

6 milioane de lei pentru Brasov in prag de An Nou

0 220

Bugetul Brasovului s-a rectificat pozitiv la final de an cu 6 milioane de lei! Consilierii locali reuniti in sedinta extraordinara au aprobat cea mai mare rectificare bugetara pozitiva de anul acesta. 3,5 milioane de lei provin de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului pentru continuarea proiectului de modernizare si extindere a domeniului schiabil. Pentru lucrari de investitii in infrastructura, Brasovul a mai obtinut 2,5 milioane de lei din fondul de rezerva al Guvernului.
Lucrarile din Poiana prevad modernizarea si largirea partiilor existente dar si amenajarea unora noi, precum si inaugurarea anul viitor a trei trasee de trasport pe cablu. Lucrarile de extindere a domeniului schiabil se vor finaliza, spune primarul Brasovului, pana in Ajunul Craciunului 2011.
Bugetul Brasovului a fost suplimentat si cu 2,5 milioane de lei din fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2010. Suma va fi utilizata pentru lucrari de infrastructura in municipiul sau pentru plata unor facturi restante la lucrari executate la diverse unitati scolare din municipiu.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.