6 ani de la tragicul accident aviatic din Apuseni…

6 ani de la tragicul accident aviatic din Apuseni…

0 52

N-a avut de lucru noul ministru de interne, Ion Marcel Vela sa-l scoata dintr-o zona de discretie cumsecade  pe unul dintre fostii supraviețuitori dintr-un accident aviatic din Apusenidesigur, medicul („erou”) Radu Zamfir! Care a fost promovat in zona de putere… a noii Puteri !Un coleg de breasla il ataca pe medicul „erou”: „Doctorul Radu Zamfir avea o relatie extraconjugala cu Aura Ion!
Intr-o declaratie acordata Wowbiz.ro, respectivul coleg constantean spunea ca de aceasta relatie stiau mai multi medici si subliniaza faptul că
 studenta Aura Ion nici nu avea ce sa caute in acel vion (culmea,
îmbracata de parca mergea vara la Mamaia), cînd s-a prabusit in muntii Apuseni:
Am spus ca domnul doctor Zamfir a avut o relatie cu Aura Ion si imi mentin declaratia. Care nu este doar a mea, este si parerea/concluzia a 184 de medici care fac parte dintr-un circuit intern de tip blog al Ministerului.  

Exista foarte multe semne de intrebare legate de acest zbor, despre care presa nu a prea fost interesata pana acum: Daca Aura Ion avea sau nu permisie pentru a pleca din unitate, daca fata asta avea ce sa caute in avion!  
Eu va spun ca nu, pentru ca un rezident in anul doi sau trei  nu are ce sa caute intr-o sala de operatie, si inca la un transplant. Abia peste vreo noua ani avea dreptul sa intre intr-o astfel de operatie… In plus, ar trebui vazut daca transplantul care urma sa aiba loc, avea toate hartiile in regula. Din concluziile colegilor mei, inclin sa cred ca nu. 
Eu pot sa-mi asum aceasta postare pe contul meu de Facebook, unde pot sa-l injur si pe presedinte, daca vreau”, a declarat doctorul pentru WOWbiz.ro.

Un tinar ziarist are parerea lui: „Curiozitatea lui neobișnuită este specifică celor care au ajuns de-a lungul timpului medici de renume mondial. De obicei, așa începe totul… din pasiune, din dorința de a descoperi ce se află dincolo de ceea ce ochiul liber poate observa.
Bunicul său a fost chirurg și probabil de la el a moștenit talentul în medicină. „Trebuie să recunosc că de mic urmăream cărţile bunicului meu, Gheorghe Dumitru Grigorescu. A fost chirurg într-un spital din Adjud, un oraş mic din Vrancea, iar la vârsta pensionării s-a mutat cu noi, la Bucureşti. El m-a influenţat decisiv în meseria asta.
Am impresia că în mod deliberat îmi lăsa tratatele de medicină la îndemână. Să arunce o nadă. Eu, curios, le deschideam şi nu le mai lăsam din mână. Şi a funcţionat. A fost suficient de subtil încât să nu îmi spună explicit fă asta sau asta, că aşa e bine. I-am pus tot felul de întrebări, până am înţeles ce înseamnă viaţa de medic.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.