6.100 de locuri in tabere pentru elevi si studenti

6.100 de locuri in tabere pentru elevi si studenti

0 60

Peste mai putin de o saptamana, taberele isi vor deschide portile pentru elevi si studenti. Anul acesta, Autoritatea Nationala pentru Tineret ofera 6.100 de locuri in tabere la munte, la mare sau in strainatate, la preturi reduse, pentru elevi si student. In functie de destinatia aleasa, o zi de cazare costa intre 18 si 50 de lei, insa cei care aleg litoralul romanesc, vor plati pentru o zi de cazare 46 de lei. Din cele 6.100 de locuri puse la dispozitie tinerilor de ANT, cele mai multe oferte sunt la munte, mai exact 4.000 de locuri.
Daca insa, tinerii nu doresc sa petreaca o vacanta de vara in Romania, Autoritatea Nationala pentru Tineret organizeaza si tabere internationale. Cu 200 de euro, tinerii pot petrece o saptamana de vacanta la un hotel de doua stele in Grecia.
Tabere tematice
De asemenea, in vacanta de vara, ANT organizeaza 15 tabere tematice si 10 tabere nationale pe diverse domenii de interes, incepand de la jurnalism, arta fotografica, arte vizuale, tabere de cercetasi, precum si tabere de limbi straine. inscrierile pentru taberele tematice se pot face la Directiile Judetene pentru Tineret. In aceste tabere, participantii vor beneficia gratuit de serviciile de animatie de vacanta, precum si de programul tematic desfasurat in centrul de agrement. Acest gen de tabere sunt organizate cu animatori si organizatii profesioniste, care pun la dispozitia participantilor toate materialele necesare desfasurarii taberei.
L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.