53 de profesori s-au retras de la titularizare

53 de profesori s-au retras de la titularizare

0 484

Peste 600 de dascali si-au disputat 150 de posturi de titulari in scolile brasovene. Dupa ce, saptamana trecuta, unele cadre didactice au sustinut examenul de definitivat, miercuri a fost randul celor care vor sa prinda un post de titular la scolile si liceele din judet

Peste 600 de dascali si-au disputat 150 de posturi de titulari in scolile brasovene. Dupa ce, saptamana trecuta, unele cadre didactice au sustinut examenul de definitivat, miercuri a fost randul celor care vor sa prinda un post de titular la scolile si liceele din judet.

La fel ca anii trecuti, si anul acesta cea mai mare concurenta este pentru posturile de educatoare si invatatoare. Unora nu li s-a parut la fel de greu si au iesit increzatori din salile de examen.

Cele aproximativ 150 de posturi titularizabile din scolile din judetul Brasov au fost disputate de peste 600 de candidati. Potrivit Arianei Bucur, inspector general ISJ, au fost depuse 774 de dosare completate si corect intocmite au fost numai 686 deci practic sunt admisi pentru a sustine proba 686 de candidati.

Prezenta este relativ buna cu 620 de prezenti.definitivat1

Pe parcursul examenului, 53 de profesori s-au retras.

Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidații trebuie sa obțina minimum nota 7 atat la proba scrisa, cat si la proba practica adica la inspecția speciala la clasa.

Totusi si cei care obtin minim nota 5 pot prinde un post de suplinitor. Rezultatele la examenul de titularizare se vor afisa pe 20 iulie.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.