50 de agentii isi prezinta ofertele la Transylvania Tourism Fair

50 de agentii isi prezinta ofertele la Transylvania Tourism Fair

0 591
La Targul de turism sunt oferite propuneri pentru destinatii exotice dar si pachete de vacante pentru intreaga familie, in tara sau strainatate. Pana pe 31 martie, brasovenii pot beneficia de programul early booking, cu reduceri de pana la 45 % daca isi platesc in avans vacantele.
La cea de-a opta editie Transylvania Tourism Fair, brasovenii vor putea vizita timp de trei zile standurile celor 50 de agentii de turism, de unde pot sa-si aleaga cele mai convenabile oferte.  Sorin Dencescu, presedinte ANAT Regiunea Centru, spune ca targul are o buna reprezentare: pe langa agentii de turism sunt prezente asociatii locale de promovare, scoli de formare profesionala, facultatile reprezentative din Brasov, orase, statiuni turistice.
Pana pe 31 martie, brasovenii au posibilitatea sa isi achizitioneze pachete avantajoase, prin early booking. Platind in avans, cumparatorii obtin reduceri de pana la 45 %, in functie de destinatie si de produsul ales.  Lucia Morariu, prim vicepresedinte ANAT si presedinte de agentie de turism, vorbeste despre solutii de city-break-uri oferite mai ales tinerilor,  in peste 200 de mii de unitati de cazare din intreaga lume.
Printre destinatiile exotice, la mare cautare sunt Republica Dominicana, Cuba, Maldive si Thailanda. Pentru o vacanta interna, valoarea medie a unui pachet vandut este sub 100 de euro, iar in afara tarii, 350 de euro, in functie de destinatie si de mijloacele de deplasare.
Destinatiile preferate de brasoveni raman Turcia si Grecia
Specialistii din domeniu spun ca avionul va ramane in continuare principalul mijloc de transport pentru vacante. In ciuda incidentelor inregistrate in ultima vreme, calea aeriana de transport este cea mai sigura, potrivit datelor statistice. Acelasi lucru il cred si brasovenii, care nu se tem sa calatoreasca cu avionul.
Orasele Rupea si Rasnov sunt reprezentate si ele la targul de turism prin standurile Dino Park si Cetatea Rupea. Pe durata evenimentului vor avea loc workshop-uri, conferinte dar si o tombola. Premiul cel mare consta intr-un sejur de sapte nopti pentru 2 persoane, in Insula Creta. Targul de Turism de la Business Park se va incheia pe 29 martie, la ora 18.00.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.