5 tenori de top, la Brasov

5 tenori de top, la Brasov

0 111

Miercuri, 5 decembrie 2007, brasovenii vor avea parte de un concert extraordinar sustinut de cinci tenori celebri, acompaniati de Metropolitan Internationl Simphony Orchestra sub bagheta dirijorului Nayden Todorov.


?


Spectacol de inalta clasa


Cei cinci tenori care ii vor incanta pe brasoveni cu arii celebre din opere, canzonete si cantece de Craciun, in ajunul sarbatorii de Sfantul Nicolae vor fi Giuliano-di-Filippo, Luigi Fratolla, Orfeo Zanetti, Stoyan Daskalov, Vincenzo Sanso. „Noaptea celor 5 tenori” promite sa fie un spectacol de inalta clasa, prin care publicul iubitor de opera sa se apropie de atmosfera scenelor europene.


Spectacolul “Noapte italiana” face parte din turneul 2007/2008 pe care cei cinci tenori il fac in toata Europa. In Romania, acestia vor incanta spectatorii din Iasi, Bucuresti, Brasov si Cluj. Pe langa ariile celebre din opere precum La Traviata, Tosca, Rigoletto, Othello sau Turandot, programul acestui turneu cuprinde si cantonete italiene, cantece specifice napoletane, si bineinteles cantece dedicate Craciunului.


Evenimentul va avea loc la Brasov, in data de 5 decembrie, incepand cu orele 19.00, pe scena Teatrului „Sica Alexandrescu”. Bilete se pot procura de la Agentia de Bilete a Teatrului brasovean.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.