5 premii Emmy pentru “Hatfields & McCoys”

5 premii Emmy pentru “Hatfields & McCoys”

0 106
Premii Emmy pentru pelicula americana filmata la Zarnesti. Miniseria TV “Hatfields & McCoys”,  a castigat doua distinctii, pentru cel mai bun actor in rol principal, adjudecat de Kevin Costner, de Tom Berenger, in rol secundar, dar si pentru cel mai bun machiaj si cel mai bun montaj.
Anul trecut, la jumatatea lunii octombrie, era mare agitatie in apropiere de Plaiul Foii. Producatorii televiziunii History Channel in colaborare cu cei de la Castel Film au ales decorurile naturale brasovene pentru a reinvia atmosfera Razboiului Civil din Statele Unite. Si Kevin Costner era de acord ca peisajul zarnestean aducea izbitor cu muntii americani. Scenaristul  Darrell Fetty era chiar si mai incantat de comorile naturale din jurul Brasovului:
Hatfields & McCoys” a mai primit premii Emmy pentru cel mai bun machiaj si cel mai bun montaj in categoria sa. Cineastii romani Serban Porupca, Adina Bucur si Dragos Stanomir au fost nominalizaÅ£i si ei la regie artistica, cele mai bune costume si cel mai bun mixaj de sunet  pentru miniseria TV "Hatfields & McCoys", produsa de televiziunea History Channel in colaborare cu Castel Film si realizata in Romania. Miniseria care primit in total 16 nominalizari cuprinde trei episoade si descrie rivalitatea dintre familiile Hatfield si McCoy, in primii ani dupa incheierea Razboiului Civil din Statele Unite.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.