5 misiuni suplimentare și pentru jandarmii din cauza inundațiilor

5 misiuni suplimentare și pentru jandarmii din cauza inundațiilor

0 191

40 de jandarmi au participat în ultimele zile alături de colegii de la ISU și poliție în localitățile brașovene grav afectate de inundații. Jandarmii au dat o mână de ajutor la evacuarea populației civile şi la supraînălțarea malurilor în zonele afectate de inundații

40 de jandarmi au participat în ultimele zile alături de colegii de la ISU și poliție în localitățile brașovene grav afectate de inundații. Jandarmii au dat o mână de ajutor la evacuarea populației civile şi la supraînălțarea malurilor în zonele afectate de inundații.

Potrivit col. Cristian-Elly Paliștan. Inspector șef Inspectoratul de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” Brașov, în cele trei zile cu coduri roșu, galben și portocaliu, 40 de jandarmi au intervenit în principal în localitățile Budila, Sohodol, Zărnești și Săcele.
La acțiunile desfășurate în acest week-end au participat și peste 300 de polițiști, mulți dintre ei aflaţi în afara orelor de lucru.

Oamenii legii au acţionat pentru stabilirea și asigurarea căilor de acces utilizate de forțele de intervenție, la asigurarea măsurilor de protecție a populației, la fluidizarea și dirijarea circulației rutiere.

Poliţiştii şi jandarmii au asigurat un climat de ordine și siguranță publică, au securizat zonele afectate și au prevenit producerea unor fapte antisociale.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.