„5 minute de mizerie absolută”! Un parlamentar de Cluj despre Spitalul ...

„5 minute de mizerie absolută”! Un parlamentar de Cluj despre Spitalul Județean Brașov: „N-am văzut în viața mea atât de mare jegul”!

0 91

Imagini cu „mizeria absolută” și cu „jegul gros” din Spitalul Județean Brașov au fost publicate pe Facebook de către deputatul USR Emanuel Ungureanu.
„Ce este dezolant e modul în care tolereaza personalul această mizerie”, afirmă el.

Imaginile au fost filmate atât la subsolul spitalului, acolo unde se află vestiarele personalului medical care lucrează pe secții, cât și la parterul unității. Filmulețul arată o imagine de nedescris, cu dulapuri vechi și ruginite sau cu geamuri nespălate probabil de ani de zile.

  • „JEG GROS la Spitalul Județean de Urgență Brașov! Priviți cum arată subsolul Spitalului Județean Brașov, locul unde se află vestiarele personalului care lucrează pe secții.
  • Din această COCINĂ medicii și asistenții pleacă în spital, la patul bolnavilor.
  • Mai poate mira pe cineva că pacienții vin aici cu o boală și pleacă cu trei, după ce contactează bacterii multirezistente la antibiotice?
  • (…) Nu vă puteți imagina cât de NEGRE de jeg sunt mopurile cu care se șterge pe jos, în băi sau pe secții”, a scris Ungureanu.

El spune că a făcut această filmare sâmbătă seară, după ce a vorbit cu o pacientă infectată cu stafilococ auriu în luna mai, în secția de Ortopedie a acestei „bombe biologice”.

Deputatul USR a declarat, la Digi 24, că acest filmuleț este doar o parte din „imaginea unei cocine”. „Acolo este o catastrofă pentru toți brașovenii. N-am văzut în viața mea atât de mare jegul. Ce e dezolant este modul în care tolerează personalul medical această mizerie. Este un pericol de contaminare”, a adăugat el.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.