44 de proiecte pentru reabilitarea curtii Johannes Honterus

44 de proiecte pentru reabilitarea curtii Johannes Honterus

0 103

Procesul de desemnare al cerui care va proiecta reabilitarea curtii Liceului Johannes Honterus se apropie de final. In etapa de final a acestui proces se afla 44 de proiecte admise.
Potrivit newsbv.ro, etapa jurizarii are loc intre 18 si 20 noiembrie, iar pe data de 22 noiembrie vor fi anuntate cele mai bune proiecte. Premiile pentru acest concurs sunt in valoare de 10.000 de euro.
Jurizarea va fi efectuata de catre arhitectul David Baxter, din Marea Britanie, arhitectul Florian Stancu, arhitectul Edmund Olsefszky, arhitectul Serban Sturdza, prim-poetul Christian Plajer, reprezentant al Bisericii Evanghelice C.A. Brasov, George Scripcaru, Primarul Brasovului, Alexandru Stanescu, istoric, arhitectul Stefan Balici si arhitectul Bogdan Cristescu.
Intregul proces de desemnare a fost organizat de catre Asociatia “Salvati Centrul Istoric al Brasovului”, impreuna cu Primaria Municipiului Brasov si Parohia Brasov a Bisericii Evanghelice C.A si cu ajutorul oferit de Ordinul Arhitectilor din Romania – filiala Brasov, Covasna, Harghita.

P.I.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.