42 de copii s-au nascut de Craciun la Brasov

42 de copii s-au nascut de Craciun la Brasov

0 67

De Craciun a venit Mosul dar a sosit si barza. In Ajunul Craciunului, mamicile brasovene au adus pe lume 23 de bebelusi, numar pe care medicii de la Maternitate il considera foarte mare. 42 de copii s-au nascut la Brasov in acest sfarsit de saptamana. Toti sunt sanatosi si urmeaza sa paraseasca spitalul in cateva zile. Proaspetele mamici cred ca evenimentele fericite din familiile lor sunt minuni de Craciun.
Medicii de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Dr I. A. Sbarcea au avut in ultimele zile o activitatea intensa. La Maternitatea Brasov au venit pe lume in zilele de Craciun nu mai putin de 42 de bebelusi. Cadrele medicale spun ca cele mai multe nasteri au avut loc in noaptea de ajun cand in numai 8 ore,de la miezul noptii si pana la ora 8 dimineata, s-au inregistrat 14 nasteri.
Dupa sosirea musafirilor si a lui Mos Craciun doamnele s-au mai linistit astfel incat, in prima zi de Craciun, la Maternitate s-au inregistrat 13 nasteri iar duminica numai 5.
Mamicile care au adus pe lume copilasi chiar pe 25 decembrie spun ca le-a fost scris sa nasca in ziua sfanta a Nasterii Domnului.
In Ajun si in prima si a doua zi de Craciun, la Maternitatea Brasov s-au nascut 21 de fetite si 21 de baietei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.