3F la Shanghai (Finala, Federer, Ferrer)!

3F la Shanghai (Finala, Federer, Ferrer)!

0 99

In prima semifinala, extrem de asteptata de toti iubitorii tenisului, s-au intalnit cei mai buni doi jucatori de tenis: elvetianul Roger Federer(1) si spaniolul Rafafel Nadal (2).Inceput sub semnul echilibrului meciul s-a rupt, practic, in game-ul opt cand liderul mondial a reusit break-ul. Din acel moment Nadal si-a pierdut concentrarea pierzand si al doilea set. Victoria lui Federer este cu atat mai concludenta cu cat partida nu a durat nici macar o ora de joc, scorul 6 – 4 ?6 -1.


In cea dea doua semifinala s-au intalnit revelatia turneului spaniolul David Ferrer si americanul Andy Roddick. Desi clasat pe un loc inferior in ierarhia mondiala, spaniolul a predat o adevarata lectie de tenis americanului, care a cedat neverosimil primul set 6 – 1. Al doilea set a fost ceva mai disputat, dar forma de varf a lui Ferrer si-a spus din nou cuvantul in ciuda eforturilor lui Roddick: 6 – 3.


?


In finala, liderul mondial il va intalni pe numarul 6, jucator aflat intr-o dispozitie de joc extraordinara. Cu patru victorii consecutive spaniolul va incerca sa-i dea o replica pe masura marelui Federer!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.