378.000 de lei pentru proiectele culturale brasovene

378.000 de lei pentru proiectele culturale brasovene

0 436

Aproape 378.000 de lei a alocat municipalitatea in cea de-a doua etapa a finantarii proiectelor culturale. Comisia de evaluare a proiectelor culturale depuse pentru finantare nerambursabila in sesiunea a II-a a aprobat clasamentul final al proiectelor care beneficiaza de finantare nerambursabila

Aproape 378.000 de lei a alocat municipalitatea in cea de-a doua etapa a finantarii proiectelor culturale. Comisia de evaluare a proiectelor culturale depuse pentru finantare nerambursabila in sesiunea a II-a a aprobat clasamentul final al proiectelor care beneficiaza de finantare nerambursabila. In luna martie, municipalitatea acorda un milion de lei pentru ghidul de finantare a proiectelor culturale.
Atunci au fost depuse 44 de proiecte din care au fost eligibile doar 9, astfel ca au ramas necheltuiti 385.000 de lei.
Din suma ramasa dupa prima etapa de finantare, in cea de a doua etapa, pentru finantarea proiectelor castigatoare au fost alocati aproape 378.000 de lei.
Viceprimarul Ciprian Bucur spera ca alegerea sa fi fost cea mai buna si ca locuitorii municipiului Brasov se vor bucura de un act artistic deosebit pe tot parcursul anului.
Cele 9 proiecte castigatoare in etapa a doua sunt: „Istoria la persoana intai”, „Bean Bag Festival-Poiana Brasov”, „Festival Anim’est Brasov”, „Marile Serate Muzicale”, „Cultura si Natura in Brasov”, „Caravana Metropolis”, „Junior Music Fest”, „Zoom Brasov” si „Zilele Culturale Maghiare din Brasov”

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.