330 de extinctoare neconforme in sectiile de votare

330 de extinctoare neconforme in sectiile de votare

0 467

In 330 de sectii de votare au fost descoperite nereguli cu privire la stingatoare si la caile de evacuare in caz de incendiu. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov efectueaza in aceasta perioada actiuni de prevenire a incendiilor la obiectivele in care vor fi organizate sectiile de votare.

In 330 de sectii de votare au fost descoperite nereguli cu privire la stingatoare si la caile de evacuare in caz de incendiu. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov efectueaza in aceasta perioada actiuni de prevenire a incendiilor la obiectivele in care vor fi organizate sectiile de votare. Demersul este menit sa contribuie la consolidarea climatului de siguranta a cetatenilor, respectiv buna organizare si desfasurarea alegerilor locale din acest an.
Personalul specializat a efectuat verificari la toate sectiile de votare din judet – in urma acestora, angajatii ISU au inlaturat o mare parte din neregulile constatate, ba mai mult, acestia au fost nevoiti sa aplice avertismente.isu evaluare
Pe langa controale, pompierii brasoveni desfasoara si actiuni de informare cu privire la drepturile pe care oamenii le au in momentul in care vor sa voteze.
O astfel de actiune a avut loc astazi la Spitalul de Boli Infectioase Brasov pentru cei care nu se pot deplasa la sectiile de votare, iar astfel, vor putea vota la urna mobila.
Campania „Tu votezi, MAI te informeaza” ii sfatuieste pe brasoveni sa isi verifice valabilitatea actului de identitate, sa voteze numai in localitatea in care au domiciliul sau resedinta, sa nu isi vanda votul si sa pastreze secretul votului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.