33 de Ambulante in plus pentru Brasov

33 de Ambulante in plus pentru Brasov

0 175

Opt ambulante noi vor imbogatii parcul auto al Serviciului de Ambulanta al Judetului Brasov, iar licitatia pentru achizitionarea acestora se va desfasura in curand. O prima licitatia a avut loc luna trecuta, dar procedurile au fost anulate, pentru ca firmele care s-au prezentat au avut documentatia incompleta.


Pentru a evita pe viitor astfel de blocaje, reprezentantii CJ Brasov au refacut caietul de sarcini, pornind de la un model utilizat de catre Ministerul Sanatatii, la care au fost adaugate conditii legate de asigurarea unui trafic normal in zona de munte.


Firma de la care se vor cumpara noile ambulante trebuie sa aiba experienta in comercializarea acestui tip de masini si sa asigure garantie si servisare. Rasaliu ne-a declarat ca pana la sfarsitul acestei saptamani noul anunt de licitatie va fi publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).


Mai mult, conducerea Prefecturii Brasov si-a intensificat demersurile pentru ca judetului nostru sa mai primeasca si alte 25 de masini de salvare de la Ministerul Sanatatii. „Asteptam ca forul central sa deruleze procedurile de achizitie. In afara eforturilor depuse pentru modernizarea parcului auto al Serviciului Public de Ambulanta Brasov, speram ca in perioada urmatoare sa primim acordul pentru infiintarea a trei statii SMURD la Brasov, Fagaras si Rupea. Avem avizul Ministerului Sanatatii si al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta”, a explicat prefectul Aurelian Danu.


M.O.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.