31 august – termen limită pentru înmatricularea unor vehicule

31 august – termen limită pentru înmatricularea unor vehicule

0 171

V-ați luat recent o mașină nouă? Grabiți-vă să o înmatriculați! Conform unui regulament european, toate vehiculele din anumite categorii trebuie înmatriculate până pe 31 august

V-ați luat recent o mașină nouă? Grabiți-vă să o înmatriculați! Conform unui regulament european, toate vehiculele din anumite categorii trebuie înmatriculate până pe 31 august.
De la 1 septembrie acestea nu vor mai putea fi folosite decât ca PIESE DE SCHIMB!

Programul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor a fost prelungit pentru a putea prelua toate cererile.

Toți deținătorii de vehicule noi neînmatriculate din categoriile M1, M2 și a vehiculelor categoria N1 clasa 1 trebuie să se grăbească să-și înmatriculeze mașinile, spune subcms. Laurențiu Șomlea de la SPCRPCIV Brașov, conform dispozițiilor art 15 alin 1 din Regulamentul Uniunii Europene 1151 din 2017.

În vederea efectării înmatriculării, toți deținătorii de astfel de vehicule neînmatriculate sunt așteptați la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din Brașov de pe strada str. Turnului, nr. 13, până în data de 31.08.2018. Special pentru aceste categorii a fost prelungit și programul de lucru cu publicul.

Subcategoria M1 include acele vehicule proiectate pentru transportul de persoane, care au în afara scaunului conductorului cel mult opt locuri pe scaune.

Categoria M2 sunt vehicule concepute tot pentru transportul de persoane care au în afara scaunului șoferului mai mult de opt locuri pe scaune și o masă maximă ce nu depășește 5 tone și cel puţin opt locuri pe scaune, în afara conducătorului.

În Categoria N 1 sunt incluse acele maşini cu minimum patru roţi, proiectate şi fabricate pentru transportul de mărfuri cu o masă ce nu depăşeşte 3,5 tone. Mașinile deținute de dealeri vor fi cel mai probabil înmatriculate de aceștia.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.