300 milioane de euro pentru Parcul Industrial Prejmer

300 milioane de euro pentru Parcul Industrial Prejmer

0 204


Firma spaniola Graells&Llonch Invest va investi pana la finele anului 2011, trei sute de milioane de euro, pentru constructia unui parc industrial in Prejmer. La finalizarea proiectului, circa 15.000 de noi locuri de munca vor fi create. Parcul Industrial Prejmer se va realiza pe o suprafata de 900.000 mp si va avea ca principala destinatie desfasurarea de activitati economice, de cercetare stiintifica si inovare tehnologica. In prezent, se lucreaza la constructia halelor si la finalizarea retelelor de utilitati, deoarece la inceputul lui 2007, 25.000 mp de spatii industriale vor fi predati beneficiarilor, pentru a-si incepe activitatea.


?


Pana la sfarsitul anului viitor, 50.000 de mp de module sunt estimate a fi finalizate, numarul lor fiind de doua ori mai mare fata de cel realizat in 2006.


?


Potrivit unui comunicat de presa trimis de Graells&Llonch Invest, in februarie-martie 2007, primii muncitori vor incepe lucrul in cadrul parcului industrial Prejmer, in domenii precum metalurgie si industrie auto.


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.