3 brasoveni cu studii afara au fost premiati

3 brasoveni cu studii afara au fost premiati

0 94

 

Trei brasoveni au fost premiati la Gala Studentilor Romani din Strainatate, pentru anul academic 2011 – 2012. Toti trei au studiat la universitati din tara dar si-au aprofundat studiile peste hotare. In 2012 au fost finalistii unui concurs de excelenta academica. Toti cei trei lucreaza acum in Germania, Franta sau Elvetia.
Cei mai buni studenti si absolventi romani din strainatate pentru anul academic 2011 – 2012 au fost premiati, marti seara, la Gala Studentilor Romani din Strainatate. Printre premiantii s-au aflat si trei brasoveni: Alexandra Olteanu, Oana Pascu si Paul Bogdan.
Alexandra Olteanu, care a studiat informatica la Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca, a primit distinctia „Studentul anului in Europa”. A fost È™efa de promoÈ›ie È™i a primit bursa de merit pe tot parcursul facultaÈ›ii. Acum urmeaza un program de masterat in Internet Computing la Scoala Politehnica Federala de la Lausanne È™i Universitatea NaÈ›ionala din Singapore, pentru care a obÈ›inut bursa de excelenÈ›a.
Oana Pascu a primit „Mentiune speciala pentru excelenta”. Oana s-a nascut la Brasov dar a absolvit cursurile unei universitatii din Bucuresti. A calatorit in 19 tari de pe 5 continente; anul trecut a studiat printr-un program Erasmus in Lisabona iar acum este in Elvetia. 
Oana isi doreste sa se stabileasa in Elevetia dar sa activeze in turism.
Al treilea brasovean premiat a fost Paul Bogdan, desemnat „Studentul anului in America de Nord nivel post-universitar”.
Paul  a studiat ingineria electrica si calculatoarele  la Carnegie Mellon University, Pittsburgh.
 
Vifor Rotar
 
Am primit un mail de la Oana Pascu si il transmitem exact asa cum l-am primit, cerandu-i scuze pentru faptul ca am preluat si publicat o stire pentru care nu i-am solicitat si domniei sale acceptul :  "Ma numesc Oana Pascu si sunt unul dintre premiantii Galei Ligii Studentilor Romani in Strainatate. Acum 3 zile a aparut un articol ce face referire la mine pe site-ul infobrasov.net pentru care nu am fost contactata si nici nu mi-a fost ceruta permisiunea de publicare. As vrea sa va atrag atentia cu referire la acuratetea informatiilor prezentate. Am calatorit in 19 tari si am cunoscut oameni de pe 5 continente si nu imi doresc sa raman in Elvetia. Doresc sa ma intorc in tara si sa activez in turism. Va rog sa modificati articolul. Sa faceti din ziua aceasta una minunata Oana Pascu".

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.