3 ani de la disparitia Elodiei Ghinescu!

3 ani de la disparitia Elodiei Ghinescu!

0 87

29 august 2007 a fost ultima zi in care a fost vazuta in viata avocata disparuta. De atunci, sute de politisti, jandarmi si caini special dresati au scotocit toate zonele unde ar fi putut fi ascuns trupul femeii. Tot de atunci, parintii avocatei nu si-au gasit linistea, indurerati ca n-au nici macar unde sa aprinda o lumanare in memoria fiicei lor, dar mai ales pentru ca ginerele lor, politistul Cristian Cioaca, nu le permite sa-si vada nepotelul. Anul viitor, pe vremea asta, Elodia va fi declata oficial decedata.
29 august 2007 – este ultima zi in care Elodia a fost vazuta in viata, potrivit asistentei sale, Emilia Nita. In dupa-amiaza acelei zile, Cristian Cioaca s-a dus la cabinetul sotiei sale, iar intre cei doi are loc o discutie aprinsa. Ora 16.30 este momentul la care ambele telefoane mobile ale Elodiei au fost inchise, conform informarilor SRI. Anchetatorii au stabilit ca la ora 22.00 Elodia Ghinescu a avut o ultima conversatie pe messenger. Cioaca sustine ca in noaptea respectiva s-a certat cu Elodia si ca i-a cerut divortul; ca urmare, avocata a plecat de acasa cu un geamantan mare, de culoare galbena, a luat la ea 1.800 de euro si o caseta din ceramica, in care avea bijuteriile. De atunci au trecut 3 ani fara ca cineva s-o mai fi vazut.
In tot acest timp s-a dat o lupta continua intre familia avocatei si Cristian Cioaca. Singurul loc unde vorbesc cele doua parti sunt instantele de judecata. Motivele sunt cele trei dosare penale in care politistul este anchetat pentru furtul bunurilor personale si profesionale ce apartineau avocatei, spargerea casutei de email a acesteia si omor. Saptamana trecuta s-au efectuat noi cautari pe lacul Nucsoara din judetul Pitesti unde Cioaca obisnuia sa mearga in timpul liber. Bunicii micutlui Patrick il acuza ca nu le permite sa-si vada nepotelul.
Daca pana anul viitor anchetatorii nu vor gasi cadavrul Elodiei, aceasta va fi declarata oficial moarta.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.