3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Claudiu Tamarjan

3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Claudiu Tamarjan

0 845

Fostul sef al Serviciului Rutier Brasov a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere. Sentinta impotriva comisarului sef Claudiu Tamarjan, gasit vinovat de trafic de influenta si instigare la abuz in serviciu, a fost pronuntata de Curtea de Apel Brasov

Fostul sef al Serviciului Rutier Brasov a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere. Sentinta impotriva comisarului sef Claudiu Tamarjan, gasit vinovat de trafic de influenta si instigare la abuz in serviciu, a fost pronuntata de Curtea de Apel Brasov in dosarul instrumentat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.
Completul i-a aplicat lui Tamarjan o pedeapsa de doi ani de inchisoare la care a adaugat un spor de un an.
In acelasi dosar au mai fost judecati 11 agenti de politie din Brasov, dintre care 10 au primit pedepse cu inchisoarea intre un an si un an si jumatate, dar cu suspendare. De asemenea, doi patroni de firme dintre care unul a primit un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru cumparare de influenta, iar celalalt a fost achitat, si directorul unui supermarket din Brasov, care a fost condamnat la un an inchisoare, cu suspendate. Unul dintre cei 11 agenti de politie a decedat in timpul procesului, astfel ca in cazul sau procesul penal a fost intrerupt.
Comisar sef Claudiu Tamarjan a fost seful Serviciului Rutier timp de 10 ani. Tamarjan a fost retinut si ulterior aresta in data 24 iunie 2014, in urma unor perchezitii domiciliare si la birou.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.