28.000 de lei, 900 de lire sterline si 1200 de euro –...

28.000 de lei, 900 de lire sterline si 1200 de euro – captura in Metoda Accidentul

0 780

Cu ocazia perchezitiilor efectuate in penitenciar, la complici si tainuitori, efectuate in aceasta operatiune, oamenii legii au identificat 15 telefoane mobile, 28.000 de lei, 900 de lire sterline 1200 euro, inscrisuri si alte bunuri

Un barbat este cercetat sub control judiciar dupa a inselat mai multe persoane prin metoda accidentul. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au dispus miercuri punerea in miscare a actiunii penale fata Emil Ovidiu Mrejeru pentru savarsirea a doua infractiuni de complicitate la inselaciune si complicitate la tentativa la inselaciune.
Procurorii spun ca in septembrie inculpatul a ajutat mai multe persoane incarcerate la Penitenciarul Colibasi sa pacaleasca oamenii prin metoda accidentul. Barbatul este acuzat ca a ridicat de la o banca sumele de 9500 de lei si 5300 de lei depuse de doi varstnici dupa ce primisera telefoane prin care le erau aduse la cunostinta faptul ca un membru al familiei a produs un accident de circulatie cu victime si are nevoie de bani pentru plata cheltuielilor medicale sau pentru avocat.
Cercetarile in cauza au fost efectuate de catre organele de politie judiciara din cadrul IPJ Brasov – Serviciul de Investigatii Criminale, sub supravegherea procurorului de caz.
Cu ocazia perchezitiilor efectuate in penitenciar, la complici si tainuitori, efectuate in aceasta operatiune, oamenii legii au identificat 15 telefoane mobile, 28.000 de lei, 900 de lire sterline 1200 euro, inscrisuri si alte bunuri.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.