2700 de brasoveni au sesizat Dispeceratul Primariei anul trecut

2700 de brasoveni au sesizat Dispeceratul Primariei anul trecut

1 511

Informatii despre parcari, capacele de canalizare, gropile aparute in carosabil, cate un bec ars pe stalpii de iluminat din Brasov sau animale gasite pe strazile din municipiu. Cam asta sesiseaza brasovenii la dispeceratul tehnic integrat al Primariei Brasov

Informatii despre parcari, capacele de canalizare, gropile aparute in carosabil, cate un bec ars pe stalpii de iluminat din Brasov sau animale gasite pe strazile din municipiu. Cam asta sesiseaza brasovenii la dispeceratul tehnic integrat al Primariei Brasov. Anul trecut, numarul sesizarilor a trecut de 2700 in crestere cu peste 500 de solicitari fata de anul 2014.
Cele mai multe sesizari se fac telefonic si mai putin on line.
Fata de anul 2014, anul trecut numarul sesizarilor inregistrate la dispeceratul Primariei Brasov a crescut cu peste 500 de solicitari. Din cele 2738 de sesizari, aproape 2000 sunt cereri de informatii: numere de telefoane, adrese, program de lucru…iluminat bv1
Potrivit Gabrielei Vlad, seful serviciului TIC, numarul solicitarilor de informatii a crescut pentru ca cetatenii au mai aflat de acest sistem, in timp ce incidentele sau reclamatiile acestea au scazut.
Multe probleme pe care le-au semnalat brasovenii au fost legate si de locurile de parcare.
Unii reclama ocuparea abuziva sau blocarea unor locuri de resedinta insa cele mai multe solicitari sunt legate de licitatiile locurilor de parcare.In total, la acest capitol, au fost inregistrate 597 de sesizari, toate fiind de altfel rezolvate.
Brasovenii pot trimite sesizari la adresa dispecerat@brasovcity.ro. sau la numarul de telefon 0268984 sau pe aplicatia de portal a primariei Brasov.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Este bine ca s-au facut publice adresa de e-mail si telefonul!
    Din cand in cand le puteti repeta!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.